reklama
DomiNikaKukakaan
Fanka BB :)
Ja tez mam dzieciaki, nawet 4 ale duże już
Joannaa24
U mnie dziś też dzień pełen wrażeń. Zadzwonili do mnie z przedszkola, że syn wymiotuje i żeby go zabrać do domu. Potem jeszcze się okazało, dwa dni temu jakiś chłopiec też wymiotował i że miał jelitówkę. Ja już panika bo bardzo się boję wymiotować, a ze stresu też mnie bierze na wymioty także masakra.
Na szczęście nie jest chyba tak źle, bo w domu już nie wymiotował tylko biegunkę trochę ma. Oby mnie nie złapało i coś czuję, że to będzie najgorsze kilka dni w moim życiu. [emoji27]
Powiedzcie mi czy któraś z Was też tak panicznie boi się wymiotów? Co robicie w takiej sytuacji? Bo już nie wiem jak sobie pomóc.
Na szczęście nie jest chyba tak źle, bo w domu już nie wymiotował tylko biegunkę trochę ma. Oby mnie nie złapało i coś czuję, że to będzie najgorsze kilka dni w moim życiu. [emoji27]
Powiedzcie mi czy któraś z Was też tak panicznie boi się wymiotów? Co robicie w takiej sytuacji? Bo już nie wiem jak sobie pomóc.
Genadia
Zdrówka dla Was! oby szybko minęło synkowi i aby Cię nie zaraził. Ja się panicznie boję wymiotów i z tego powodu mdleję. Nie znam rozwiązania na to.U mnie dziś też dzień pełen wrażeń. Zadzwonili do mnie z przedszkola, że syn wymiotuje i żeby go zabrać do domu. Potem jeszcze się okazało, dwa dni temu jakiś chłopiec też wymiotował i że miał jelitówkę. Ja już panika bo bardzo się boję wymiotować, a ze stresu też mnie bierze na wymioty także masakra.
MiMi86
Gratulacje super wiadomośćJest 1, za to cały i zdrowy. Uff
Mamamonia88
Demon bardzo żywa wszędzie jej pełno i uparta jak osiołJaki ma charakterek? Spokojna czy raczej żywiołowa dziewczynka? [emoji6]
Mamamonia88
Też będę mamą po raz trzeci także nie krępuj się nie jesteś samaHej, hej. Wbrew pozorom prawie wszystkie mamy juz dzieci (1,2,3) wiec napewno nie jestes tu odosobniona. Sama mam 10 i 2,5 letnie corki i to moje 3 dziecko.
Wiec rozgosc się
reklama