Katarzyna542
Fanka BB :)
Właśnie nie zmieściłam się w spodnie, które jeszcze kilka dni temu bez problemu miałam na sobie.
Dziękuję, miłego dnia.
Dziękuję, miłego dnia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj właśnie kurde mam ten sam problem i jak będę tak tych to do porodu będę 20 kg cięższa a i tak mam nadwage. Wczoraj się ważyłam i mi się słabo xrobilo. Dodatkowo nie mogę się załatwić w sensie robię to rzadko raz na 4 dni czuje się napęczniała . Plusem jest to że teraz śmigam w bluzach i legginsach i jest meeega wygodnieWłaśnie nie zmieściłam się w spodnie, które jeszcze kilka dni temu bez problemu miałam na sobie.
Dziękuję, miłego dnia.
Jeśli na USG prenatalnym nic nie wyszło zagrażającego to ja bym nie robiła, chyba że jest zagrożenie genetycznie.Myślicie, że jest sens robić i pappę
Trzymam kciuki daj znac koniecznieCzekam na patologii ciazy, nie dosc ze mam nadciśnienie teraz ze stresu mam 157/108, zwnim mnie zawołają chyba dostane zawalu serca...