reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Dziewczyny, ja dostalam skierowanie na badania genetyczne usg prenatalne (tak pisze na skierowaniu), jak chciałam umówić się na samo usg wg skierowania, to pani powiedziała, że mam też przyjechać na krew (pappa), czy na to też potrzebuje skierowania jak mam skończone 35 lat czy to na to 1 skierowanie idzie?

reklama
Dziewczyny, ja dostalam skierowanie na badania genetyczne usg prenatalne (tak pisze na skierowaniu), jak chciałam umówić się na samo usg wg skierowania, to pani powiedziała, że mam też przyjechać na krew (pappa), czy na to też potrzebuje skierowania jak mam skończone 35 lat czy to na to 1 skierowanie idzie?
Na 1 :) na nfz masz taki pakiet.

Dziewczyny olśnijcie mnie proszę bo dziś wg aplikacji jestem 7+1 (aplikacje mam trzy różne - testuje na razie 🙂) jedna z Was mi tutaj powiedziała, że 7+1 to ósmy tc, dwie aplikacje mówią, że to 7 tc, a kalkulator z neta mówi też, że 8 tc. I nawet jak z mężem rozmawiam to raz mówię 7 raz 8. Dziś mu mówię zaczął się siódmy tc, na co on: przecież tydzień temu mowilas, ze się zaczął 😅
JAK TO SIĘ LICZY? 🙈

Dziewczyny olśnijcie mnie proszę bo dziś wg aplikacji jestem 7+1 (aplikacje mam trzy różne - testuje na razie 🙂) jedna z Was mi tutaj powiedziała, że 7+1 to ósmy tc, dwie aplikacje mówią, że to 7 tc, a kalkulator z neta mówi też, że 8 tc. I nawet jak z mężem rozmawiam to raz mówię 7 raz 8. Dziś mu mówię zaczął się siódmy tc, na co on: przecież tydzień temu mowilas, ze się zaczął 😅
JAK TO SIĘ LICZY? 🙈
7skonczony, zaczął się ósmy... Tak jak w 1dniu cyklu masz 1tc (więc w zasadzie każda z nas niezależnie od aktywności seksualnej i zabezpieczeń jest 2-3tygodnie w ciąży 🤪)

reklama
JAK TO SIĘ LICZY? 🙈
Lekarze mówią o skończonych tygodniach i chyba najlepiej się tego trzymać :) można tez mówić na zasadzie 7+1 i też wszystko jasne :)

Do góry