Kochana jest mi przykro. Wg mnie powinnas jechac na sor lub do ginekologa skonsultowac.Tak i nijak nam to nie pasowało.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana jest mi przykro. Wg mnie powinnas jechac na sor lub do ginekologa skonsultowac.Tak i nijak nam to nie pasowało.
Bardzo mi przykro [emoji17] nie wyglądało najlepiej to co pisałaś, chociaż jednak miałam nadzieję że będzie ok [emoji17] jeśli planujesz w najbliższym czasie starać się o maleństwo to spróbuj żebyś się oczyściła sama albo za pomocą tabletek, zabieg w ostateczności.. Trzymam kciuki i mocno przytulam [emoji3590]Tak i nijak nam to nie pasowało.
Przykro mi bardzo, trzymaj się [emoji26] miałam nadzieję, że jakoś się ułoży, chociaż 2 tygodnie różnicy to bardzo dużo było [emoji26]Dziewczyny, żegnam się z Wami. Niestety, beta spada, więc nie mam już złudzeń. Podświadomie czułam, że coś jest nie tak. Wiem, że niektóre z Was są po poronieniu. Co robić? Czekać? Może być na priv. Jeśli chciałabym zrobić badanie płci to jak to ogarnąć?
Przykro mi. Trzymaj się, przytulam.Tak i nijak nam to nie pasowało.
Za godzinę mam wizytę. Już od przedwczoraj miałam poczucie, że będzie źle.Kochana jest mi przykro. Wg mnie powinnas jechac na sor lub do ginekologa skonsultowac.
Przykro mi bardzo, wiem co czujesz trzymaj sięZa godzinę mam wizytę. Już od przedwczoraj miałam poczucie, że będzie źle.
Przykro miDziewczyny, żegnam się z Wami. Niestety, beta spada, więc nie mam już złudzeń. Podświadomie czułam, że coś jest nie tak. Wiem, że niektóre z Was są po poronieniu. Co robić? Czekać? Może być na priv. Jeśli chciałabym zrobić badanie płci to jak to ogarnąć?
kochana jak wtedy pisałaś, to nie chciałam dołować, ale dokładnie taka sytuację miałam przy poronieniu na początku sierpnia. Ciąża co prawda była o tydzień młodsza, ale ja też wiedziałam że to niemożliwe. Na wizycie w 6+6 serduszko biło i poza tym że ciąża młodsza niby wszystko ok. W 7+3 u mnie się samo zaczęło. Dostałam plamienia, pojechałam na sor a tam wszystko ok, serce bije żadnych krwiakow. Zbadać mocz rano i do domu leżeć. Na drugi dzień juz normalne krwawienie, ja drugi raz na sor a tam śladu nie ma już w macicy. Także jak dziewczyny pisały, se skoro serduszko bije to wszystko ok, to nie do końca prawda.. Już bez szczegółów dalej tutaj, ale jakbyś chciała pogadac to pisz priv i polecam tu wątek "ciąża po poronieniu", dziewczyny mi tam baaardzo pomogły. Przytulam mocnoZa godzinę mam wizytę. Już od przedwczoraj miałam poczucie, że będzie źle.
Daj koniecznie znac co lekarz powiedzialZa godzinę mam wizytę. Już od przedwczoraj miałam poczucie, że będzie źle.