Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Delikatna [emoji1787][emoji1787]No to pięknie! [emoji23] Taka tam.. mała różnica [emoji23][emoji16]
Bardzo subtelna [emoji6]Delikatna [emoji1787][emoji1787]
Super! [emoji173] A czemu masz 2 pomiary?Witajcie e-ciocie [emoji3059]
Mam raczki, nóżki i serduszko [emoji7]
Ktore słyszałam, pika jad dzwon [emoji16]
weszło śniadanko? U mnie dzisiaj bez problemowo. Co do położnej ,mieszkam za granicą i tu możemy wybrać ale nie musimy. Dlatego zapytałamO! Ja dzisiaj wlasnie przed śniadaniem herbaty sie napiłam.... to był błąd bo właśnie ją zwróciłam. Jem śniadanie i mam nadzieje ze śniadania nie zwróce, bo nienawidzę tego uczucia..
A co do odczuć mam wlasnie tak samo, ogarnia mnie strach czy podołam.. Ale mysle ze tak, z pomocą męża bedzie wszystko dobrze
Polozna? Z tego co.slyszalam to przez 3-4 tygodnie przychodzi zeby zobaczyć jak sie dziecko rozwija, czy ja czegoś nie wiem?
to jest grupa czy konwersacja?A tu grupa zamknięta i nie powinno być jej nawet widać z zewnątrz
Bo miezyla pomiar od glowy do nóżek i brzuszekSuper! [emoji173] A czemu masz 2 pomiary?