reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Dzień dobry wszystkim ❤️
Ja od rana wzięłam się za porządki. Teraz chwila przerwy, synowi pozwoliłam chwilę obejrzeć bajki, więc nadrabiam 😁
Ja dzisiaj w nocy miałam takie erotyczne i dziwne sny że aż mi głupio... Do tej pory nie mogę się pozbierać 🙈 do tego dzisiaj brak zmęczenia (ciekawe kiedy puści, bo już się przestałam nabierać na nadzieję na dzień bez zmęczenia 😏) ale za to piersi dokuczają 😎
Idę może chwilę poprasowac poki jest tak cudownie 😁

Miłego dnia 🌹

reklama
Wogole muszę wymienic papier toaletowy 🙈 kupiłam w Rossmanie taki papier z pomarańczowymi kuleczkami (jeszcze zanim zaszłam w ciążę) i za każdym razem jak się podcieram to mało zawału nie dostanę 🙈

Załączniki

• 9019a294-3f26-41dc-9299-f667133f83e0.jpg
    9019a294-3f26-41dc-9299-f667133f83e0.jpg
    58 KB · Wyświetleń: 70
@Katarzyna542 haha nie dziwię się, też bym zawału dostała. Ja jestem w 9t i wciąż sprawdzam po każdym podcieraniu papier, mimo że nie miałam absolutnie żadnego plamienia w tej ciąży... Zastanawiam się kiedy przestanę, ale na razie jest to silniejsze ode mnie. Ponoć jest to dosyć normalne po stratach.

Hihi ty masz pomaranczowo-brzoskwiniowe kolory a ja miałam papier z czerwonymi kratkami i wzorkami , wyleciał zaraz na samym początku [emoji86][emoji86][emoji86] mój m się śmiał że chyba zbyt twardy dla hrabiny że papier jej nie pasuje , że mi szary kupi jak za starych czasów albo gazetę do kibelka wsadzi
Wogole muszę wymienic papier toaletowy [emoji85] kupiłam w Rossmanie taki papier z pomarańczowymi kuleczkami (jeszcze zanim zaszłam w ciążę) i za każdym razem jak się podcieram to mało zawału nie dostanę [emoji85]

Dzień dobry wszystkim ❤️
Ja od rana wzięłam się za porządki. Teraz chwila przerwy, synowi pozwoliłam chwilę obejrzeć bajki, więc nadrabiam 😁
Ja dzisiaj w nocy miałam takie erotyczne i dziwne sny że aż mi głupio... Do tej pory nie mogę się pozbierać 🙈 do tego dzisiaj brak zmęczenia (ciekawe kiedy puści, bo już się przestałam nabierać na nadzieję na dzień bez zmęczenia 😏) ale za to piersi dokuczają 😎
Idę może chwilę poprasowac poki jest tak cudownie 😁

Miłego dnia 🌹
Ja miałam dzisiaj koszmarną noc... Pierwsze śniło mi się że moja mama zmarła 🙄 jak się obudziłam to mało się nie poryczałam... Tym bardziej że wczoraj spędziłyśmy cudowny dzień razem i kiedyś chyba naprawdę pęknie mi serce jak będę musiała ją pożegnać 🥺 a potem śniło mi się że poszłam na studia, nikogo tam nie znałam i wszędzie chodziła ze mną mama (tutaj znowu żyła 😁) i tata. I każdy mnie palcami wytykał że z rodzicami chodzę 🙈🤦‍♀️ później mąż się śmiał że nad ranem dzwonił mi budzik na tabletkę chyba 2minuty tak mega głośno nad uchem a ja olewka totalna... Spałam jak zabita 😁
Wogole muszę wymienic papier toaletowy 🙈 kupiłam w Rossmanie taki papier z pomarańczowymi kuleczkami (jeszcze zanim zaszłam w ciążę) i za każdym razem jak się podcieram to mało zawału nie dostanę 🙈
🙉😱😱😱 do kosza z tym ustrojstwem! 😅 ja też za każdym razem oglądam papier... Czasami nawet biegnę do łazienki jak czuje ze mam mokro i tylko się podcieram żeby zobaczyć czy to nie krew 🤦‍♀️

reklama
Do góry