reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Ok ja już w domu trochę spokojniejsza mam dodatkowo Duphostan 3*1 i luteone 2*2 i magnez 3*1

Kontrola w piątek u lekarza prowadzącego.
Stwierdzony nowy krwiak dość spory zlokalizowany blisko zarodka i nadmierne skurcze macicy.
Mam się udać jeszcze do kardiologa bo ciśnienie w trakcie badania mierzone miałam 165/105 a pani doktor powiedziała że zbyt wysokie, i ma nadzieję że nic się nie dzieje i że spowodowane tylko stresem i nerwami

Ale cieszę się bo z moim małym stworkiem wszystko jest ok, urósł od wczoraj do 0.55 i serduszko w dalszym ciągu niezmiennie bije [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

reklama
Ok ja już w domu trochę spokojniejsza mam dodatkowo Duphostan 3*1 i luteone 2*2 i magnez 3*1

Kontrola w piątek u lekarza prowadzącego.
Stwierdzony nowy krwiak dość spory zlokalizowany blisko zarodka i nadmierne skurcze macicy.
Mam się udać jeszcze do kardiologa bo ciśnienie w trakcie badania mierzone miałam 165/105 a pani doktor powiedziała że zbyt wysokie, i ma nadzieję że nic się nie dzieje i że spowodowane tylko stresem i nerwami

Ale cieszę się bo z moim małym stworkiem wszystko jest ok, urósł od wczoraj do 0.55 i serduszko w dalszym ciągu niezmiennie bije [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Dobre wiadomości... Oby problemy z krwiakami się też szybko skończyły 💓

Na sutki i swędzące piersi polecam taki żel z Rosmana z AA z serii Mommy. Kupiłam wczoraj i moje sutki mi dziękują [emoji85]

W ogóle miałam dzisiaj tak straszne sny, że się nie mogę pozbierac. Powinnam dawno wstać do pracy, a ja leżę i próbuje rozkminić skąd mi się to wzięło w głowie...
Dzięki za krem [emoji7] kupiłam wczoraj i nie wiem czy bardzo pomogło bo piersi bolą ale w końcu pierwsza noc przespałam bez ciągłego budzenia sie, bez bólu przy przewracaniu [emoji3059] oczywiście w staniku dalej muszę spać ale dyskomfort jest mniejszy [emoji16] także polecam

Niestety serce mojego dziecka nie bilo w 9 tyg. Wczoraj byłam na pierwszej wizycie u gin i dowiedziałam się że doszło do poronienia zatrzymanego. Jestem już po zabiegu łyżeczkowania.
Bardzo mi przykro 😥
Dużo sił przesyłam ❤️
Ja dziewczyny jadę na sor , boli brzuch i śluz z krwia [emoji20][emoji20][emoji20]
Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze 🙂
Hej dziewczyny... Coś nie mogłam spać w nocy🥺 Dzisiaj mam wizytę u gin i chyba zaczynam się stresowac😅 Wizyta po południu, więc jakoś muszę przeżyć jeszcze dzisiejszy dzień😏
Powodzenia na wizycie ✊
Ja mam jutro i też się już stresuje. 😟

@Gondzi_a będę trzymała kciuki😉 Ja mam jeszcze dodatkowego stresa, bo mąż ten tydzień do piątku jest w delegacji🥺 Idę sama i aż się boje😅 A z drugiej strony... Jeśli będą dobre wieści, to szkoda mi, że jego przy tym nie będzie😅

@Gondzi_a będę trzymała kciuki😉 Ja mam jeszcze dodatkowego stresa, bo mąż ten tydzień do piątku jest w delegacji🥺 Idę sama i aż się boje😅 A z drugiej strony... Jeśli będą dobre wieści, to szkoda mi, że jego przy tym nie będzie😅
Najważniejsze żeby było dobrze i jak mąż wróci razem będziecie się cieszyć 🥰

reklama
Do góry