Eevee
Fanka BB :)
TAAAK mega dużo naglę się narobiło. A to też moja pierwsza wizyta i jak będzie wszystko ok i będzie serducho walić to chyba się upiję.... szczęściem XDAle nas dużo idzie 25tego na wizyte
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TAAAK mega dużo naglę się narobiło. A to też moja pierwsza wizyta i jak będzie wszystko ok i będzie serducho walić to chyba się upiję.... szczęściem XDAle nas dużo idzie 25tego na wizyte
Stare, dziecięce dzieje@chucherko skad taki nick? ☺
No ja idę może w końcu założyć kartę ciążyTAAAK mega dużo naglę się narobiło. A to też moja pierwsza wizyta i jak będzie wszystko ok i będzie serducho walić to chyba się upiję.... szczęściem XD
O, ja podejrzewam że też się u mnie panna cukrzyca rozpanoszy jaki masz cukier na czczo? I kiedy to wykryłaś? Trzymasz się diety? Bo ja nie umiem bez słodyczy żyćMoja pierwsza wizyta 25.10. Nie ukrywam że mam stresa . Jeszcze ta cholerna cukrzyca ciążowa od samego początku
U mnie też 25.10 pierwsza wizyta. Pewnie idę zobaczyć tylko pęcherzyk ale ze względu na moją historię mój lekarz chce mieć wgląd szybciej jak to wszystko wyglądaTAAAK mega dużo naglę się narobiło. A to też moja pierwsza wizyta i jak będzie wszystko ok i będzie serducho walić to chyba się upiję.... szczęściem XD
Ale super ja marze o bliźniakachDrugie 2 tygodnie temu byl tylko pecherzyk ciazowy i pecherzyk żołtkowy. A wczoraj taka niespodzianka jak mi ginekologa powiedzial ze są 2 to moja mina byla nie do opisania
Tak jeden pecherzyk
Bo ja to prawdziwe chucherko ledwo 47 kg mam. Jem za czterech ale przytyc nie mogeStare, dziecięce dzieje
Ja idę w piątek robić krzywa cukrowaMoja pierwsza wizyta 25.10. Nie ukrywam że mam stresa . Jeszcze ta cholerna cukrzyca ciążowa od samego początku
Też tak chcęBo ja to prawdziwe chucherko ledwo 47 kg mam. Jem za czterech ale przytyc nie moge
Moim marzeniem jest przekroczyc upragnione 50 kg ☺Też tak chcę
Ja jem w sumie mało, ale nieregularnie, ale bez ciąży przypominam szafę 3drzwiowa
Owszem jak się zawezme to w pół roku potrafię zrzucić te 20kg, ale wystarczy że później raz w tyg pizza, czasami jakiś pączek i spowrotem te 70 wraca...
Przez to nie mam motywacji do odchudzania... Ile można?
I tak jestem wdzięczna organizmowi że nie funduje mi jojo...