reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Przepraszam Was, ale strasznie zabiegana jestem. Nadrobie wieczorem wszystko. Jest zarodek i serduszko 🙏🥰 Z USG termin na 8.06 z OM na 11.06. Serduszko 117 lekarz powiedział, że to w normie a ja sama nie wiem. Ale rzeczywiście serduszko dopiero może się pojawiło, w ostatniej donoszonej ciąży biło w 5+6 60 uderzeń, a córka zdrowa i serce jak dzwon :) mam już wizyty obstawione do lutego 🙈 prenatalne 30.11. Szereg badań i leków, dołączył mi acard 75 ze względu na poronienie. Bez ładu i składu, ale jestem w emocjach 🙈

Załączniki

• IMG_20211019_130416_1.jpg
    IMG_20211019_130416_1.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 95
reklama
Widzę dziewczyny z Warszawy, że po prostu takie są ceny i nie ma się co dziwić. Ja też w tej ciąży potrzebuje komfortu psychicznego i 100% zaufania do lekarza i na szczęście takiego znalazłam. W poprzednich ciążach chodziłam do randomowych lekarzy i na każdej wizycie do kogoś innego, bo miałam z pakietu i mi się to kompletnie nie sprawdzało. Każdy twierdził co innego i podważał zdanie poprzedniego, żaden mnie w sumie nie wyleczył i nie ustawił organizmu, dopiero dr Wrona. A i nie dość, że cały czas musiałam rozdrapywać rany, tłumacząc cp i całą swoją historię na każdej wizycie, to jeszcze jeden lekarz słysząc moją historię o pierwszej cp, stwierdził, że w ogóle w ciąży nie byłam :D Na pytanie co w takim razie uważa o całej kadrze, ordynatorze itd. z Inflanckiej, którzy jak najbardziej twierdzili, że w ciąży byłam nie odpowiedział... Także ja więcej z pseudo prywatnego pakietu ciąży prowadzić nie będę i wolę zapłacić i czuć się zaopiekowana. Mam telefon do swojego lekarza i w każdym momencie mogę do niego zadzwonić. Jedyne co dobre, to że wszystkie badania mogę robić cały czas z pakietu i nawet nie potrzebuję na nie skierowania od lekarza z pakietu.

Można tylko nie w gorącej wodzie :) a ja uwielbiam gorąca wodę 😇

Moje libido wynosi -100 😅a u Was jak?
Nawet mi nie mów 🙈🙈🙈 moje jest grubo poniżej normy 🤷 mąż już łazi za mną i smyra a ja nic normalnie jakbym tego nie potrzebowała 🙈😱 mama nadzieję że moje libido wróci bo grozi mi eksmisja na kanapę za niedługo 🤣🤣🤣🤣🤣

Przepraszam Was, ale strasznie zabiegana jestem. Nadrobie wieczorem wszystko. Jest zarodek i serduszko [emoji120][emoji3059] Z USG termin na 8.06 z OM na 11.06. Serduszko 117 lekarz powiedział, że to w normie a ja sama nie wiem. Ale rzeczywiście serduszko dopiero może się pojawiło, w ostatniej donoszonej ciąży biło w 5+6 60 uderzeń, a córka zdrowa i serce jak dzwon :) mam już wizyty obstawione do lutego [emoji85] prenatalne 30.11. Szereg badań i leków, dołączył mi acard 75 ze względu na poronienie. Bez ładu i składu, ale jestem w emocjach [emoji85]
Cudowna wiadomość [emoji7]

reklama
Do góry