Jetkaa
Fanka BB :)
Beta rośnie ładnie?ok 30-32
W którym tygodniu miałaś USG. ? Miałaś jedno USG?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta rośnie ładnie?ok 30-32
hm ja bym się jeszcze nie martwiła. Mogłaś mieć późno owu. Na pewno trzeba iść jeszcze raz na kontrolę. Trzymam kciukiok 30-32
Fakt, jak nie widać nawet ciałka żółtkowego to jest to niepokojące, ale pęcherzyk jest wielkości na 6+1 czy to wg om?Straciłam nadzieję, że będzie dobrze... Podejrzewam, że mam puste jajo płodowe. Bardzo dziwne jest to, że wg USG (6t1d) nie ma nawet pęcherzyka żółciowego..
Beta rośnie ładnie?
W którym tygodniu miałaś USG. ? Miałaś jedno USG?
kolejna wizytę mam 28.10hm ja bym się jeszcze nie martwiła. Mogłaś mieć późno owu. Na pewno trzeba iść jeszcze raz na kontrolę. Trzymam kciuki
6+1 obliczone jest według wielkości pęcherzyka z USGFakt, jak nie widać nawet ciałka żółtkowego to jest to niepokojące, ale pęcherzyk jest wielkości na 6+1 czy to wg om?
Czyli też nie miałaś nic widocznego prócz pęcherzyka ciążowego?Musiałam sobie obliczyć tygodnie kochana jeszcze jest wcześnie. Są dziewczyny które miały później owulację.. Czasami 8/9tydzien i w tedy widać wszystko.. Sama jestem tego przykładem.. 9tydzien ciąży w pierwszej ciąży i lekarz mówi że ciąży nie ma.. Że kropka jest ale to zbliżająca się miesiączka.. O 3tyg poszłam i mój młody skakał w brzuchu
Jeszcze niskie bety, także się nie przejmuj niczym. Ja poszłam pierwszy raz w 5t0d (nie wiem jaką miałam wtedy dokładnie betę ale szacunkowo coś koło twojej), ze względu na poprzednie przygody, żeby szybko wyłapać czy ciąża jest w macicy i miałam tylko pęcherzyk ciążowy pusty 0,5cm i nic poza tym. 10 dni później już bijące serduszko i wszystko na miejscu, także Tobie sugeruję to samo. Poczekać 10-14 dni (wiem, że jest ciężko) i dopiero wtedy pójść na usg.1.10 beta 461
8.10 beta 2426
USG 4.10 widoczny pęcherzy, bardzo mały, niezmierzony
USG 12.10 widoczny pęcherzyk 1.21cm bez pęcherzyka żółtkowego, bez zarodka, całkiem pusty. Macica powiększona, pęcherzyk dobrze ulokowany, szyjka zamknięta.