reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Hejka dziewczyny ja sobie dziś znów zrobiłam hcg tak kontrolnie i progesteron, wyniki z hcg już mam jestem szczęśliwa . Poniedziałek 97 środa 255 a dziś 846.6 także jestem szczęśliwa. Mam nadzieję że w czwartek już będzie coś widać na USG [emoji3059][emoji3059][emoji3059]

reklama
Bo nie ma potwierdzenia ciazy? Byla u ginekologa i nic nie było widać, tak z dupy nie mogą wystawiać l4.
Aaa tego nie doczytałam ze jeszcze nic nie widać... Najlepiej byłoby isc w poniedziałek do jakiegoś innego ginekologa który będzie miał lepszy sprzęt i może zobaczy pęcherzyk bo kurde praca w biedrze nie jest dla kobiet w ciąży...a jak nie to zadzwonić do zwykłego internisty i powiedzieć ze w plecach coś strzeliło 😁

Aaa tego nie doczytałam ze jeszcze nic nie widać... Najlepiej byłoby isc w poniedziałek do jakiegoś innego ginekologa który będzie miał lepszy sprzęt i może zobaczy pęcherzyk bo kurde praca w biedrze nie jest dla kobiet w ciąży...a jak nie to zadzwonić do zwykłego internisty i powiedzieć ze w plecach coś strzeliło 😁
No jedynie co to lekarz rodzinny lub internista.
Tak zgadzam się ze praca w biedronce jest ciezka, znam sytuacje bo moja siostrzenica pracowała i widzialam po niej ten mobbing czy tez wykorzystywanie. Dlatego dopoki nie ma potwierdzenie to od ginekologa nie zobaczy, a bety dziewczyna jeszcze nie miala powyżej 1000-1500 wiec nic nie zobaczy :|

reklama
Witam 🤰🏽🤰🏽

Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem 😊

@Passtelova - wizyta 08.10

Samych pięknych widoków! ✊🏼✊🏼

@Saldi123 - wizyta 11.10
@Iza-09 - wizyta 11.10
@Angelr - wizyta 12.10
@Blondynka w sieci - wizyta 12.10
@PsychoPatka91 - wizyta 12.10
@patkaaa98 - wizyta 14.10
@Mayred91 - wizyta 14.10 priv