Angelr
Zaangażowana w BB
Na razie tylko mój partner wie. Po pierwszej wizycie u gina powiem mamie, siostrze, a po serduszku szefowi i koleżanka, tak myślęKiedy mówicie w pracy? Rodzinie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na razie tylko mój partner wie. Po pierwszej wizycie u gina powiem mamie, siostrze, a po serduszku szefowi i koleżanka, tak myślęKiedy mówicie w pracy? Rodzinie?
Czekam na wieściDzisiaj robiłam pierwsza betę (od tygodnia wiem o ciąży). Czekam na wyniki i trochę się stresuje. Jutro umawiam się do gina
Moja szefowa już wie ze względu na to, że pracuje przy polu magnetycznym i innych szkodliwych dla fasolki czynnikach. Wiedza tez moje dwie przyjaciółki, a rodzinie ze względu na tą betę powiem dopiero jak będzie serduszko i będzie wszystko dobrze.Kiedy mówicie w pracy? Rodzinie?
gratulacje!!! ja miałam 1313 przy pierwszej próbie, ale nie robiłam drugiej. Tu planujesz?Odebrałam również wyniki z laboratorium: beta-1508,3
progesteron- 21,94.
Ta beta dość wysoka, nie spodziewałam się takiej