reklama
Blondynka w sieci
Fanka BB :)
A piłaś przed pobraniem dużo wody?Ja nie mogę laski. Też chciałam napisać, że byłam na becie. Bo w sumie byłam. Cztery wkłucia, a krew nie chciała w ogóle lecieć nic, zero. Ani kropelki... Jutro idę jeszcze raz, ale już się boje. Kupiłam po drodze w aptece drugi test ciążowy.
Passtelova
piłam już od wczoraj. Ostatnio zemdlałam i miałam drgawki, ale krew pobrali. Jedna ręka, druga, dłonie. Masakra... Nigdy nie miałam problemów z pobieraniem krwi, mimo niskiego ciśnienia.A piłaś przed pobraniem dużo wody?
Zrobiłam sobie teraz test 25ml. Mocz mocno rozrzedzony, myślałam, że ledwo co wyjdzie. A tu widać, że chyba ładnie rośnie, bo to wynik po niecałych dwóch minutach
Załączniki
Witamy. U mnie też na pokładzie dwójką teraz 3Cześć dziewczyny, witam sie w czerwcowych
termin szacowany na 05.06. Test pozytywny wychodził juz na 4 dni przed terminem @. Na pokładzie mam juz parke maluchów.
Ja loguje się przez stronę. Oj tak będzie wesoło. Oby wszystko było okdziewczyny korzystanie z app baby boom czy przez strone sie logujecie? pytam bo sciagnełam apke ale jej funkcjonalnosc jest chyba slaba.
@Megi92 będzie wesoło
Biore tylko kwas foliowy, w poprzedniej ciąży brałam prenatal uno do 13 tyg i kwas foliowy chyba też. Kurcze nie pamiętam dokładnie. Teraz zastanawiam się czy nie kupić sobie znów witaminBierzecie jakieś witaminy, suplementy? Ja na razie biorę kwas foliowy i zastanawiam się nad Mama DHA Plus Premium, ale nie wiem, czy wtedy brać jedno i drugie czy tylko suplement?
reklama
atomek
Pregna start na razie bioreBierzecie jakieś witaminy, suplementy? Ja na razie biorę kwas foliowy i zastanawiam się nad Mama DHA Plus Premium, ale nie wiem, czy wtedy brać jedno i drugie czy tylko suplement?