reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Ja nie mogę laski. Też chciałam napisać, że byłam na becie. Bo w sumie byłam. Cztery wkłucia, a krew nie chciała w ogóle lecieć 😱 nic, zero. Ani kropelki... Jutro idę jeszcze raz, ale już się boje. Kupiłam po drodze w aptece drugi test ciążowy.

Cześć dziewczyny, to i ja się nieśmiało przywitam. [emoji6]
Dziś zobaczyłam dwie kreski na teście. W czwartek powtórzę test, zobaczę, czy kreska ciemnieje a w sobotę sprawdzę hcg. W tym tygodniu niestety nie mam jak podjechać wcześniej.

Mam 28 lat i to będzie moje drugie dziecko. Mam córkę z 1.12.2020 i aktualnie przebywam na rodzicielskim do końca listopada.
Nie wierzyłam, że uda się w tym miesiącu, a tym bardziej, że test już dziś wskaże ciążę (29 dc). Miałam tylko trzy miesiączki po porodzie i bardzo nieregularne cykle.

Jestem jeszcze w szoku, że znowu noszę pod serduszkiem Maleństwo, ale jestem przeszczęśliwa. [emoji3059]

Termin z OM na 7.06.

Ja nie mogę laski. Też chciałam napisać, że byłam na becie. Bo w sumie byłam. Cztery wkłucia, a krew nie chciała w ogóle lecieć 😱 nic, zero. Ani kropelki... Jutro idę jeszcze raz, ale już się boje. Kupiłam po drodze w aptece drugi test ciążowy.
Też tak czasami mam, a na dodatek ja z tych mdlejących, więc radośnie to oznajmiam od wejścia :D U mnie czasami pobierają z dłoni.

Cześć dziewczyny, to i ja się nieśmiało przywitam. [emoji6]
Dziś zobaczyłam dwie kreski na teście. W czwartek powtórzę test, zobaczę, czy kreska ciemnieje a w sobotę sprawdzę hcg. W tym tygodniu niestety nie mam jak podjechać wcześniej.

Mam 28 lat i to będzie moje drugie dziecko. Mam córkę z 1.12.2020 i aktualnie przebywam na rodzicielskim do końca listopada.
Nie wierzyłam, że uda się w tym miesiącu, a tym bardziej, że test już dziś wskaże ciążę (29 dc). Miałam tylko trzy miesiączki po porodzie i bardzo nieregularne cykle.

Jestem jeszcze w szoku, że znowu noszę pod serduszkiem Maleństwo, ale jestem przeszczęśliwa. [emoji3059]

Termin z OM na 7.06.
Ale będziesz miała wesoło i gwarno! Mam dwie siostry i jesteśmy rok po roku praktycznie - mamy bardzo fajną relację, też chciałabym tak między dziećmi, gdyby się udało.

reklama
Ja w poprzedniej ciąży w 2018 roku miałam rozpoznana cukrzycę ciążowa i strasznie się stresuję czy tym razem będzie to samo,tylko od samego początku...w pierwszej ciąży było ok, druga z cukrzyca i teraz na bank mnie nie ominie

Do góry