O dzieki za podpowiedz moglam wylaczyc wreszcie te powiadomieniaKlikasz swoją ikonkę u góry, tam będą ustawienia, i opcje e-mail. Ja tam odklikalam wszystko, bo mi zaśmiecało skrzynkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O dzieki za podpowiedz moglam wylaczyc wreszcie te powiadomieniaKlikasz swoją ikonkę u góry, tam będą ustawienia, i opcje e-mail. Ja tam odklikalam wszystko, bo mi zaśmiecało skrzynkę
Ciekawe dlaczego. Ja zawsze wchodze w gornym rogu sa kreseczki - fora - tematy z twoimi wpisami..Zniknął mi wątek czerwcowych mam... Widzę lipcowe i sierpniowe a naszego nie [emoji848]
Jedynie przez powiadomienia mogę wejść...
No ja też a tym razem nie mam.... A zawsze miałam i dzisiaj od rana też miałam a teraz nagle nie..Ciekawe dlaczego. Ja zawsze wchodze w gornym rogu sa kreseczki - fora - tematy z twoimi wpisami..
wystarczy w aplikacji kilka razy odświeżyć. Sama jestem w takiej sytuacjiNo ja też a tym razem nie mam.... A zawsze miałam i dzisiaj od rana też miałam a teraz nagle nie..
Te które jeszcze nie zauważyły a były na liście do grupy prywatnej to melduję, ze już jest [emoji3059]
Czy można prosić o dodanie?Te które jeszcze nie zauważyły a były na liście do grupy prywatnej to melduję, ze już jest
Podstawa do dodania jest bieżąca i regularna aktywność na grupie otwartej (minimum 20 wypowiedzi w wątku) [emoji6]Czy można prosić o dodanie?
Spróbuj przez przeglądarkę [emoji6]Widzę ale na tel jakoś wejść nie mogę...