MOTYLEK131996
Fanka BB :)
Ja jutro i nerwa mam od tyg czy wszystko jest okJa za tydzień i właśnie się zastanawiałam czy ktoś jeszcze tak czeka i denerwuje się jak ja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jutro i nerwa mam od tyg czy wszystko jest okJa za tydzień i właśnie się zastanawiałam czy ktoś jeszcze tak czeka i denerwuje się jak ja
O to tak jak myDziewczyny ja również melduje się po prenatalnych. Jeszcze chwile przed badaniem dostałam wyniki nifty. Badania wszystkie dobrze, dzidzia szalała ale ładnie wszystko pokazało no i będzie chłopiec a my imiona mamy dla dziewczynki, co do chłopaka żadne mi się nie podobają i nie możemy się dogadać
Takie same odczucia mialam do prenatalnych. Niestety niektorzy sie nie nadają do takiego emocjonalnego badania! Wrrr. Zamiast wyjaśnić, fajna zrobic atmosferę to stresuja Ja moze sie dowiem 12.01. Chociaż myslalam zeby isc w okolicach swiat do lekarza ale w sumie po co...Ja miałam cały tydzień kryzys z powodu wszystkiego. Muszę powiedzieć wreszcie w pracy. Ciągle jestem zmęczona
A teraz poszłam na prenatalne i lekarz był mało wylewny. Nie wiem nic. Płci jeszcze nie widać ogólnie powiwdzial że wygląda to dobrze ale mam brać acard bo przepływ krwi jest taki sobie. I nawet nie wiem jak dostanę wyniki i w ogóle. Krew na pappa pobrana. 9 idę do swojego gina i się dowiem co i jak bo serio nie wiem co mam myśleć.
Jeszcze zapisałam się na połówkowe 3.02 i cóż tylko czekanie mnie ratuje. Mam jakiś dół wewnętrzny
No atmosfera dużo daje.. u mnie doktorka jest bardzo miła i jeśli się stresuje to zawsze jakoś potrafi rozładować emocje. Zaproponowała by też pojawić się przed samymi świętami żeby spokojnie świętować i super bo ja panikuje od wizyty do wizyty zobaczymy jak będzie na prenatalnych ale mam nadzieję że równie dobrze i dobre informacje przed świętamiTakie same odczucia mialam do prenatalnych. Niestety niektorzy sie nie nadają do takiego emocjonalnego badania! Wrrr. Zamiast wyjaśnić, fajna zrobic atmosferę to stresuja Ja moze sie dowiem 12.01. Chociaż myslalam zeby isc w okolicach swiat do lekarza ale w sumie po co...
no dokładnie. Mnie skusiło że w sumie mam za darmo bo wiek a teraz się denerwuje bo każdy traktuje mnie jak jakąś starą matkę. Czuję się przez to gorzej. Siadło mi na głowę cale szczęście że mam tak wizytę u swojego lekarza bo bym chyba oszalałaTakie same odczucia mialam do prenatalnych. Niestety niektorzy sie nie nadają do takiego emocjonalnego badania! Wrrr. Zamiast wyjaśnić, fajna zrobic atmosferę to stresuja Ja moze sie dowiem 12.01. Chociaż myslalam zeby isc w okolicach swiat do lekarza ale w sumie po co...
Ja o sobie podobnie myslalam, ale kochana! Nie jesteśmy jakieś fest stare! Czytałam wczoraj o 50cio letniej radnej, która urodziła córeczkę na radzie miejskiej. Poza tym wszystko idzie do przodu, ludzie dłużej żyją, to i nasz wiek już nie taki zaawansowany jak w średniowieczu czy cos [emoji6]no dokładnie. Mnie skusiło że w sumie mam za darmo bo wiek a teraz się denerwuje bo każdy traktuje mnie jak jakąś starą matkę. Czuję się przez to gorzej. Siadło mi na głowę [emoji1787] cale szczęście że mam tak wizytę u swojego lekarza bo bym chyba oszalała
Starsza nie znaczy gorsza, poprostu już bardziej doswiadczona życiem kobieta ale to może być zaletą, ja też nie jestem już pierwszej młodościno dokładnie. Mnie skusiło że w sumie mam za darmo bo wiek a teraz się denerwuje bo każdy traktuje mnie jak jakąś starą matkę. Czuję się przez to gorzej. Siadło mi na głowę cale szczęście że mam tak wizytę u swojego lekarza bo bym chyba oszalała
My byśmy dla dziewczynki chcieli Rozalka, mamy synka Szymona na tym świecie więc wybralismy że jak będzie chłopiec to będzie Tymon . Szymon i Tymon ewentualnie Fabian albo ignaś zobaczymy z czasemMy też nie znamy imię do dziewczynki mamy wybrane a wszyscy mówią ze będzie chłopiecJakieś propozycje imienia dla chłopca? A zresztą co będzie to będzie byle było zdrowe
Oo Ignas też mi się podoba nie wiem jak mążtak pewnie decyzja będzie podejmowana jak się dziecko urodziMy byśmy dla dziewczynki chcieli Rozalka, mamy synka Szymona na tym świecie więc wybralismy że jak będzie chłopiec to będzie Tymon . Szymon i Tymon ewentualnie Fabian albo ignaś zobaczymy z czasem
Współczuje, że nie jesteś zadowolona z wizyty [emoji17] dobrze jednak ze z maluchem ok! Bądź dobrej myśli i na następne badania zapisz się gdzie indziej [emoji3590]Ja miałam cały tydzień kryzys [emoji30] z powodu wszystkiego. Muszę powiedzieć wreszcie w pracy. Ciągle jestem zmęczona
A teraz poszłam na prenatalne i lekarz był mało wylewny. Nie wiem nic. Płci jeszcze nie widać ogólnie powiwdzial że wygląda to dobrze ale mam brać acard bo przepływ krwi jest taki sobie. I nawet nie wiem jak dostanę wyniki i w ogóle. Krew na pappa pobrana. 9 idę do swojego gina i się dowiem co i jak bo serio nie wiem co mam myśleć.
Jeszcze zapisałam się na połówkowe 3.02 i cóż tylko czekanie mnie ratuje. Mam jakiś dół wewnętrzny