reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Jest ok! Dzięki dziewczyny! Serduszko bije, wszystko dobrze, brak krwiakow etc, nie wiadomo skąd te plamienia.... niby 7+5 Ale jak jej powiedziałem że powinno być starsze to sama powiedziala że zależy jak kto zmierzy i ze wszystko jest dobrze. Odetchnelam. Pewnie cukier mi w kosmos skoczyl... Ale cóż. Pójdę spać normalnie chociaż dzięki temu.

Jest ok! Dzięki dziewczyny! Serduszko bije, wszystko dobrze, brak krwiakow etc, nie wiadomo skąd te plamienia.... niby 7+5 Ale jak jej powiedziałem że powinno być starsze to sama powiedziala że zależy jak kto zmierzy i ze wszystko jest dobrze. Odetchnelam. Pewnie cukier mi w kosmos skoczyl... Ale cóż. Pójdę spać normalnie chociaż dzięki temu.
Chwała Bogu 🙏, denerwowałam się razem z Tobą. Dobrze że ok. 😘😘

Ufff !!!

U mnie te plamienia z zeszłego tygodnia były prawdopodobnie z nadżerki - co dla mnie było dziwne, bo nigdy sama z siebie nie krwawiła, a nie kochaliśmy się przed tym zdarzeniem. Ponoć jest teraz bardzo ukrwiona. Ale lekarz wtedy też nie znalazł nic niepokojącego.

reklama
A mam w sumie pytanie do dziewczyn, które są w okolicach prenatalnych. Czy wam coś lekarz mówił, że na badanie dobrze mieć pełny pęcherz? Ja normalnie zawsze idę się wysikać przed badaniem, ale czytałam coś w necie i trafiłam na taką informację w przygotowaniu do prenatalnych. Mowili wam coś o tym lekarze?

Do góry