reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
A ja dzisiaj pierwszy raz wymiotowałam... Trochę późno jak na połowę 12 tygodnia 🤣 ale może to nie tylko przez ciąże, a trochę przez zmęczenie - strasznie miałam niespokojny sen i co chwilę się budziłam i nie mogłam zasnąć - rano byłam bardzo zmęczona i żołądek się zbuntowal po szklance wody...

Ja tez mialam fatalna druga noc z rzedu-tak napieprza mnie żołądek, ze juz nie wiem co robic. Od 23 do 3 w nocy siedzialam na kanapie, nie moglam sie polozyc, tak mnie bolal. Poprzedniej nocy to samo, od 3 do 5 taki bol zoladka, ze szok. Nie wiem o co chodzi, nigdy problemow zoladkowych nie mialam, a teraz takie cyrki.

Ja tez mialam fatalna druga noc z rzedu-tak napieprza mnie żołądek, ze juz nie wiem co robic. Od 23 do 3 w nocy siedzialam na kanapie, nie moglam sie polozyc, tak mnie bolal. Poprzedniej nocy to samo, od 3 do 5 taki bol zoladka, ze szok. Nie wiem o co chodzi, nigdy problemow zoladkowych nie mialam, a teraz takie cyrki.
Mnie boli jak nie zjem na czas.. i ból taki że zgięta w pół chodzę..

Ja na razie dlatego nikogo nie zapraszam, bo wieczorami najbardziej boli mnie żołądek i mam dość :D U mnie dziś zajęcia online 8-19:40. :D
I to chyba najrozsądniejsze.. My się już dawno nie widzieliśmy bo albo ja nie miałam czas albo byliśmy chorzy i się ugielam, ale żałowałam jak nie wiem co 🙈

Ja jestem bezczelna... Goście mogą siedzieć - ja idę spać (śpię w tym samym pokoju, przegrodzone ścianką utworzoną z mebli)...
Ps. Goście są przyzwyczajeni, że ja lub partner lub oboje zasypiamy randomowo... Potrafią się obsłużyć, wyjść z chaty również :p

Właśnie mąż mi powtarza teraz, że mało asertywna jestem i powinnam po prostu powiedzieć, że źle się czuję i pojsc do łóżka.. I wiem, że ma rację. Szczególnie że dziś czuje się totalnie jak 💩, że aż mi powiedział, że na obiad do rodziców nie muszę jechać tylko mi przywiezie 🙈

Witaj w klubie, 2 tygodnie temu jak jezzcze mialam mdlosci napiłam sie swiezej, lodowatej coli. Ostre zapalenie gardla i krtanii, do dzisiaj się kuruje bo kaszel nadal sie utrzymuje [emoji17] jak co to lekarz mi przepisał: syrop islandzki, aerozol argentin, wit. C, do płukania szałwia, ale podobno nie mozna w ciazy wiec płucze rumiankiem/wodą z solą, inhalacje z rumianku, do tego stosowalam: syrop z cebuli, herbaty z miodem albo syropem z malin, majeranek z miodem i cytryną, prena*len na gardło i syrop prena*len..

Mi chyba właśnie inhalacje z rumianku wczoraj pomogły na gardło, ale niestety poszło na nos. Resztę staram się stosować, ale na te leki zerknę 😉 zawsze to coś mocniejszego 😉 dzięki ❤️

Hej dziewczyny!
U mnie też nocka ciężka. Syn z rozwolnieniem biegał... Też mało co spałam. [emoji17] Jestem dętka totalnie...

A ja dzisiaj pierwszy raz wymiotowałam... Trochę późno jak na połowę 12 tygodnia 🤣 ale może to nie tylko przez ciąże, a trochę przez zmęczenie - strasznie miałam niespokojny sen i co chwilę się budziłam i nie mogłam zasnąć - rano byłam bardzo zmęczona i żołądek się zbuntowal po szklance wody...
ja też zaczęłam 2 dni temu i od tego czasu codziennie wymiotuję. U mnie obecnie 11hbd +3 dni

ja też zaczęłam 2 dni temu i od tego czasu codziennie wymiotuję. U mnie obecnie 11hbd +3 dni
No ja właśnie też od wczoraj dopiero mam mdłości a to 9+4, wcześniej był spokój, co dziwne jak wsiadam do samochodu jako pasażer to nie mogę jechać, tak mną rzuca a jak siądę za kierownicą to jest ok [emoji87]

reklama
Do góry