reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
U mnie dzisiaj kwaśnica i kurczak po chińsku ale tak mnie cmi brzuch że masakra.. więc mąż działa z moimi wskazówkami.

Odnośnie terminów porodów to moja córka jest wcześniakiem z 34 tc. Nie wiem jak będzie tym razem, chciałabym dotrwać do tego tygodnia minimum.

Tak piszecie o porodach przed terminem, ja z kolei oba porody miałam po terminie i wywoływane. Teraz moim marzeniem jest dowiedzieć się jak to jest jechać do szpitala z akcją porodową i jak same wody odejdą [emoji3526], zobaczymy czy będzie mi to dane tym razem

W poprzedniej ciąży też kazała brać mi magnez. Kupiłam taki w proszku, po którym miałam niestety rozwolnienie przez co mi się magnez nie wchlaniał i w 30tc miałam już skuscze bardzo silne, zmiana magnezu pomogła. Może warto jednak spróbować, poza tym która z koleżanek tutaj wcześniej pisała,że magnez jest lepszy niż nospa.
Mi wczoraj lekarz zalecił zwiększyć dawkę magnezu bo czuje jak serducho mi pika jak szalone. Z 1 tab na 3 i, że lepiej nospy nie brać za dużo 😊

reklama
Do góry