reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
U mnie dzisiaj kwaśnica i kurczak po chińsku ale tak mnie cmi brzuch że masakra.. więc mąż działa z moimi wskazówkami.

Odnośnie terminów porodów to moja córka jest wcześniakiem z 34 tc. Nie wiem jak będzie tym razem, chciałabym dotrwać do tego tygodnia minimum.

Tak piszecie o porodach przed terminem, ja z kolei oba porody miałam po terminie i wywoływane. Teraz moim marzeniem jest dowiedzieć się jak to jest jechać do szpitala z akcją porodową i jak same wody odejdą [emoji3526], zobaczymy czy będzie mi to dane tym razem

W poprzedniej ciąży też kazała brać mi magnez. Kupiłam taki w proszku, po którym miałam niestety rozwolnienie przez co mi się magnez nie wchlaniał i w 30tc miałam już skuscze bardzo silne, zmiana magnezu pomogła. Może warto jednak spróbować, poza tym która z koleżanek tutaj wcześniej pisała,że magnez jest lepszy niż nospa.
Mi wczoraj lekarz zalecił zwiększyć dawkę magnezu bo czuje jak serducho mi pika jak szalone. Z 1 tab na 3 i, że lepiej nospy nie brać za dużo 😊

reklama
Do góry