reklama
Jetkaa
Fanka BB :)
Bo my mamy nawet te same tygodnie hehe no widzisz będzie nam raźniejMamy znowu tak samo wizyty 12+6 prenatalne 9.12
Hmmmm
Czasami mnie zakłuje, ale nie wiem czy to normalne, z wczorajszego USG prenatalnego wiem że szyjką ma 4cm grubości i wszystko ok jest ok więc nie mam powodów do paniki... Maleństwo ma 5.5cm serduszko bije 164uderzenia... Przezierność 1.7 i wszystkie inne parametry w normie... Szansa na trisomie ok 1:4000+ (pozostałe z jeszcze mniejszym prawdopodobieństwem)Dziewczyny, myślicie że kłucie w pochwie jest normalnym objawem?
Tylko szansa na przedwczesny poród 1:34 - ale to spodziewam się wcześniaka... Lub coś wcześniej bo poprzednie 2 porody były wczesniacze....
DomiNikaKukakaan
Pytałam wczoraj o to lekarkę i ponoć tak. Wszystko się luzuje , rośnie i rozciąga. Ma prawo ciągnąć, bolec.Dziewczyny, myślicie że kłucie w pochwie jest normalnym objawem?
Passtelova
Tylko taka grupa już została przez AniaSlu założona. I ona nie działa i nie wiadomo kiedy problem zostanie rozwiązany.Ale to nie tak działa [emoji846] musimy zebrać listę użytkowniczek, które chcemy aby były w grupie, dwie moderatorki i wysłać listę do AniaSlu [emoji846]kontaktowałam się z nią w tej sprawie i potwierdziła, że prosi o listę i wtedy nam założy działająca grupę. To nie działa na zasadzie dołączania kto się doda tylko za każdym razem trzeba będzie wysyłać listę osób które chcemy dodać. Tak samo było na mojej poprzedniej grupie [emoji846] Nie zbierałam do tej pory listy i nie wysyłałam, bo dużo dziewczyn pisało że bliżej prenatalnych, ale już wchodziny w ten okres, część osób ostatnio dołączyła i myślę, ze można zacząć działać w tym kierunku [emoji846]
Więc drugi raz nie róbmy zamieszania. Jak będzie działać, wtedy doda się kolejne osoby
Aniqa1
Tak, w tej ciazy dopiero delikatnie zaczyna mi to doskwierac, ale z corka wszystko mnie bolalo cala ciaze, przy chodzeniu, wstawaniu z lozka, dzwiganiu czegokolwiek. Chodzilam przez to jak kaczka kolyszac sie na boki, ale tak mniej mnie bolalo.Dziewczyny, myślicie że kłucie w pochwie jest normalnym objawem?
Eevee
jestem grafikiem i niestety mam czasami problematycznych klientów. Niestety szef dzis nie wyraził wsparcia dla mnie i już wybuchlam bo się trochę nazbierało. Ale już mi przeszło. Powiedziałam co miałam no bo jednak czasami trzeba stanowczo powiedzieć o co chodziCo zrobił?
reklama
Hankaa
No ja od wczoraj, kłucie w pochwie, ból żołądka i całego brzucha przez wzdęcia.. na siedząco smazylam nalesniki..Tak, w tej ciazy dopiero delikatnie zaczyna mi to doskwierac, ale z corka wszystko mnie bolalo cala ciaze, przy chodzeniu, wstawaniu z lozka, dzwiganiu czegokolwiek. Chodzilam przez to jak kaczka kolyszac sie na boki, ale tak mniej mnie bolalo.