Aniqa1
Fanka BB :)
Jankupilam ten, wlasnie na niego czekam. W poprzedniej ciazy mialam angelsoundsDziewczyny a polecacie jakiś konkretny detektor?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jankupilam ten, wlasnie na niego czekam. W poprzedniej ciazy mialam angelsoundsDziewczyny a polecacie jakiś konkretny detektor?
Na tym etapie tetno maluchow to 150-170, mam nadzieje za az tak wysokiego to nie masz[emoji4] swoje tętno słysze zazwyczaj bliżej pachwin.Dzięki ja się trochę boję tego uciskania chociaż niedługo już będę mieć USG przez brzuch, a wtedy też lekarz mocno uciska.
No i zastanawiam się czy nie wyłapię swojego tętna bo mam wysokie.
No tyle to nie ale zdarza mi się 120 dość często. No ale chyba będzie słychać różnicęNa tym etapie tetno maluchow to 150-170, mam nadzieje za az tak wysokiego to nie masz[emoji4] swoje tętno słysze zazwyczaj bliżej pachwin.
Jest 1, za to cały i zdrowy. UffJa czekam na wizytę. Mam nadzieję że będzie wszystko lepiej widać i wyjasni się, czy są 2 bąbelki czy 1. No i oczywiście czekam tylko na dobre wieści. Dam znać jak wyjdę
Hej Jestem Iza, mam 30 lat i jestem w 10 tyg ciąży. To jest moja 3 ciąża (na dodatek po 9 latach) i średnio wydaję się być tu na miejscu, bo większość z was będzie mamą po raz pierwszy. Dołączyłam do was, bo czuję się trochę odosobniona, nie mam z kim porozmawiać o ciąży... Jest mi poprostu ciężko, a nie ma do kogo się odezwać. Mąż jest, bo jest, rodzina dziwnie zareagowała na tą wiadomość... Poza tym ciąża strasznie mi się dłuży i boję się powiedzieć o niej szefowej...
Super wiadomości! [emoji7] Tak mi się wydawało że będzie 1 [emoji4]Jest 1, za to cały i zdrowy. Uff
Ja też kupię co mogę, żeby jak najmniej robićJa musze za dwa tygodnie wyprawic urodziny mojej starszej corki, chcialam tylko dla chrzestnych, ale jak cora sie dowiedziala, to oczywiscie bunt i placz, bo ona chce dla wszystkich, a "wszystkich" ma na mysli 27 osob z dziećmi. Ja nie wiem czy dam rade to ogarnac, zwlaszcza, jak dalej sie bede tak kiepsko czuc, to nie wiem, musze nad cateringiem pomyslec, a tort i ciasta napewno musze zamowic, bo nie umiem.