reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Ja rano też wstał, sobie myślę super odetchnę bez mdłości.. Ehe.. W południe wróciły.. A ja tak strasznie bym chciała zjeść coś ze smakiem.. Od paru tygodni jem mało.. Nic ze smakiem. Wszystko na siłę.. Żołądek ciągle boli.. Wszystko w gardle stoi.. I naprawdę jak na chwilę odchodzą nudności to się cieszę..
Ja mam aktualnie dokładnie taka sama relacje z jedzeniem.. Chciałabym wstać i pomyśleć, że mam ochotę coś zjeść i zjeść to ze smakiem [emoji2368]
Połączenie choroby i ciąży..

Dzieli za rady co do zgagi! Ostatecznie życie uratowały mi amerykańskie tumsy [emoji4]

Ile z was w pierwszej (zdrowej) ciąży widzi już jakieś zmiany na brzuchu? Ja ostatnio mogłabym śmiało powiedzieć że jestem na głodówce, a mój brzuch nie jest płaski, jak zwykle robił się w takich momentach.. I teraz zastanawiam się czy w 7+6 jest już szansa, że to brzuszek ciążowy?

reklama
Ja od wczoraj czuje się w miarę dobrze, mdłości odpuściły i żołądek spokojniejszy. Wcześniej czułam ścisk przez co nie miałam na nic kompletnie apetytu. Dzisiaj ze smakiem zjadłam na śniadanie jajecznicę 😋
Na razie nie doszukuje się drugiego dna 😉zobaczymy co przyniosą kolejne dni. A który masz dziś tydzień? U mnie 7+4.
U mnie 6+3 dopiero 🙂 ja też ze smakiem zjadłam dzisiaj tosty, ale w sumie zjadłam to i byłoby na tyle 🙄 myślę na co mam ochotę na obiad i wszystko jakieś takie fuj mi się wydaje a zrobić cos muszę 🙈 w ogóle ostatnio pisałyście o cerze... Ja wyglądam jak 💩💩💩 wszystkie zaskórniki zamknięte zrobiły mi się jakieś takie bardziej wieczorem i czerwone, wyglądam jakbym jakaś chorobę zakaźna przechodziła 😩 dzisiaj sie chociaż pomaluje bo muszę z mężem na jakieś zakupy jechać to przez chwilę będę wyglądać jak człowiek 🙄
A u mnie chyba objawy zanikają, piersi jak bolały tak nie bolą.. plamienia oczywiście są..
Powiem Ci że u mnie piersi już dawno nie bolały tak jak na początku ciąży (w sumie to nadal jest początek 😅). Wieczorami zaczynają tylko ciągnąć od zewnętrznej strony i od dołu jak np wstaje z kanapy i czasami w łóżku je poczuje jak się źle ułożę. Ale tragedii z nimi nie ma 🤷‍♀️ u mnie plus taki że te plamienia trwały tylko dwa dni k były naprawdę znikome. A ile bierzesz tego progesteronu dodatkowo?

Do góry