reklama
Angiee
Fanka BB :)
Masz jakąś luteinę przepisaną?A u mnie chyba objawy zanikają, piersi jak bolały tak nie bolą.. plamienia oczywiście są..
Hankaa
Tak tak, plamie już sporo czasu i teoretycznie bez przyczyny.. raz poroniłam i boje się wszystkiego..Masz jakąś luteinę przepisaną?
Kundlica
Ja mam aktualnie dokładnie taka sama relacje z jedzeniem.. Chciałabym wstać i pomyśleć, że mam ochotę coś zjeść i zjeść to ze smakiem [emoji2368]Ja rano też wstał, sobie myślę super odetchnę bez mdłości.. Ehe.. W południe wróciły.. A ja tak strasznie bym chciała zjeść coś ze smakiem.. Od paru tygodni jem mało.. Nic ze smakiem. Wszystko na siłę.. Żołądek ciągle boli.. Wszystko w gardle stoi.. I naprawdę jak na chwilę odchodzą nudności to się cieszę..
Połączenie choroby i ciąży..
Dzieli za rady co do zgagi! Ostatecznie życie uratowały mi amerykańskie tumsy [emoji4]
Kundlica
Ile z was w pierwszej (zdrowej) ciąży widzi już jakieś zmiany na brzuchu? Ja ostatnio mogłabym śmiało powiedzieć że jestem na głodówce, a mój brzuch nie jest płaski, jak zwykle robił się w takich momentach.. I teraz zastanawiam się czy w 7+6 jest już szansa, że to brzuszek ciążowy?
Gondzi_a
Długo Cię już piersi nie bolą? Czasami tak się zdarza, że kilka dni nie bolą a potem ból wraca. Kiedy masz wizytę?A u mnie chyba objawy zanikają, piersi jak bolały tak nie bolą.. plamienia oczywiście są..
Hankaa
Od dzisiaj mnie nie bolą, wizyta 16,11Długo Cię już piersi nie bolą? Czasami tak się zdarza, że kilka dni nie bolą a potem ból wraca. Kiedy masz wizytę?
Gondzi_a
Nie zamartwiaj się jeszcze, bo to nic nie znaczy. Tak jak pisałam wcześniej czasami tak się dzieje. Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrzeOd dzisiaj mnie nie bolą, wizyta 16,11
Też mam wizytę 16
Hankaa
Mam nadzieję bo ogólnie nie mam za bardzo objawów..Nie zamartwiaj się jeszcze, bo to nic nie znaczy. Tak jak pisałam wcześniej czasami tak się dzieje. Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze
Też mam wizytę 16
reklama
Stelle
U mnie 6+3 dopiero ja też ze smakiem zjadłam dzisiaj tosty, ale w sumie zjadłam to i byłoby na tyle myślę na co mam ochotę na obiad i wszystko jakieś takie fuj mi się wydaje a zrobić cos muszę w ogóle ostatnio pisałyście o cerze... Ja wyglądam jak wszystkie zaskórniki zamknięte zrobiły mi się jakieś takie bardziej wieczorem i czerwone, wyglądam jakbym jakaś chorobę zakaźna przechodziła dzisiaj sie chociaż pomaluje bo muszę z mężem na jakieś zakupy jechać to przez chwilę będę wyglądać jak człowiekJa od wczoraj czuje się w miarę dobrze, mdłości odpuściły i żołądek spokojniejszy. Wcześniej czułam ścisk przez co nie miałam na nic kompletnie apetytu. Dzisiaj ze smakiem zjadłam na śniadanie jajecznicę
Na razie nie doszukuje się drugiego dna zobaczymy co przyniosą kolejne dni. A który masz dziś tydzień? U mnie 7+4.
Powiem Ci że u mnie piersi już dawno nie bolały tak jak na początku ciąży (w sumie to nadal jest początek ). Wieczorami zaczynają tylko ciągnąć od zewnętrznej strony i od dołu jak np wstaje z kanapy i czasami w łóżku je poczuje jak się źle ułożę. Ale tragedii z nimi nie ma u mnie plus taki że te plamienia trwały tylko dwa dni k były naprawdę znikome. A ile bierzesz tego progesteronu dodatkowo?A u mnie chyba objawy zanikają, piersi jak bolały tak nie bolą.. plamienia oczywiście są..