MamaLama
Fanka BB :)
Do wora i w kosmos. Psychiatrzy będą bezsilni..Dokladnie też jestem tego zdania.. A tych co akceptują te idiotyczne pomysły tej wariatki wysłała bym do Szpitala psychiatrycznego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do wora i w kosmos. Psychiatrzy będą bezsilni..Dokladnie też jestem tego zdania.. A tych co akceptują te idiotyczne pomysły tej wariatki wysłała bym do Szpitala psychiatrycznego
Dziewczyny a Wy robicie USG genetyczne +test pappa?
Tylko najgorsze jest to że ona już ma pewne grono odbiorców. Podejrzewam że te jej podpisy zbierane są w parafiach, stare babcie oczywiście widzą wszystko zero jedynkowo i dla nich przerwanie żywej ciąży to aborcja i nie ważne czy dziecko chore, czy będzie cierpieć po porodzie, czy matka przy okazji może umrzeć więc podpisują... Do tego to całe ordo luis, też pewnie ich tak trochę jest. Bo dziwne ze Godek wprowadza ustawę stop LGBT i ma poparcie, wprowadza nowelizację do ustawy antyaborcyjnej i tez ma poparcie no im bardziej o tym myślę tym bardziej jest to dla mnie niepojęte... I jeszcze Kaczor... Stary, zniewieściały... Nigdy go żadna nie chciała to teraz żądny zemsty od 2017r trąbi że kobiety będą rodzić chore i zdeformowane płody. No to mu się udało po paru latach dopiąć swegoDokladnie też jestem tego zdania.. A tych co akceptują te idiotyczne pomysły tej wariatki wysłała bym do Szpitala psychiatrycznego
1:1000, ryzyko bardzo małe. Dla mnie nie takie straszne to badanie, chociaż było mi mało przyjemne. W razie jakichkolwiek wątpliwości zrobię jeszcze raz.. Ale mam nadzieję że nie będę musiała [emoji3590]Amniopunkcja jest badaniem inwazyjnym, gdzieś czytałam, że ryzyko poronienia po tym zabiegu wynosi 1 do 100, czyli sporo.
O kurcze! To Twoja ciaza byla 2 tyg mlodsza?Dziewczyny, żegnam się z Wami. Niestety, beta spada, więc nie mam już złudzeń. Podświadomie czułam, że coś jest nie tak. Wiem, że niektóre z Was są po poronieniu. Co robić? Czekać? Może być na priv. Jeśli chciałabym zrobić badanie płci to jak to ogarnąć?
Tak i nijak nam to nie pasowało.O kurcze! To Twoja ciaza byla 2 tyg mlodsza?
Właśnie przed chwilą go oglądałam, też polały się łzy... dużo osób żyje teraz tą sprawą. Jak śledzę media to kazdy jest wstrząśnięty. Ale co z tego... My możemy się denerwować, rzucać "kur*ami" a ci nad nami tylko się z nas śmieją..Ja po obejrzeniu tego reportażu w Uwadze nie mogłam dojść do siebie długo. Trochę tylko się zastanawiam jak po tych smsach mama czy mąż Izy nie robili dymu w szpitalu. No ale wiadomo, że tutaj zawinili tylko lekarze...
O nie... może nie powinnam tego pisać ale jak wspominałaś że wiesz kiedy wyszła Ci pierwsza beta i niemożliwe żeby ciąża była młodsza o dwa tygodnie to też miałam już złe przeczucia owulacja może się przesunąć, ciąża może być młodsza ale skoro testy czy beta wychodziły już wcześniej no to musiałby stać się cud żeby wszystko było dobrze nie masz żadnych boli? Plamień? Jak masz możliwość to skontaktuj się z lekarzem. Ja obie ciąże miałam zakończone łyżeczkowaniem, mój organizm nie podejmował się sam próby wydalenia tego jak chcesz i jesteś gotowa to czekaj aż samo się zacznie. Tylko też nie za długo bo zarodek zacznie się rozkładać a to grozi zakażeniem.Dziewczyny, żegnam się z Wami. Niestety, beta spada, więc nie mam już złudzeń. Podświadomie czułam, że coś jest nie tak. Wiem, że niektóre z Was są po poronieniu. Co robić? Czekać? Może być na priv. Jeśli chciałabym zrobić badanie płci to jak to ogarnąć?