reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Cześć dziewczyny. Czy wam też tak wysadza brzuch na wieczór? Z rana mam płasko a pod wieczór jak bym była przynajmniej w 4. Co do snów to też mam są tragiczne aż zasnąć się boję a to śni mi się, że moja mama umarła,że moja córeczka jest śmiertelnie chora, że krwawie i to są tak chore sny potrafi mi się śnić kilkanaście rzeczy jednej nocy i to tak dziwnych, że aż strach.

Załączniki

• Screenshot_2021-11-04-12-06-53-116_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-11-04-12-06-53-116_com.android.chrome.jpg
    145,5 KB · Wyświetleń: 43
Ale pamiętaj że sny to głównie nasza podświadomość, często śnimy o naszych obawach itd. To nie zwiastuje niczego złego, wszystko będzie Dobrze 🙂
Ja ogólnie nie wierzę w sny itd ale jakoś w tym wypadku jednak jest to stresujące. Staram się jednak logicznie wytłumaczyć sobie, że to tylko sen :)

Cześć dziewczyny. Czy wam też tak wysadza brzuch na wieczór? Z rana mam płasko a pod wieczór jak bym była przynajmniej w 4. Co do snów to też mam są tragiczne aż zasnąć się boję a to śni mi się, że moja mama umarła,że moja córeczka jest śmiertelnie chora, że krwawie i to są tak chore sny potrafi mi się śnić kilkanaście rzeczy jednej nocy i to tak dziwnych, że aż strach.
Moja spycholożka twierdzi, że sny są ważne i dużo mówią o nas samych... I pokazują nawet to do czego sami przed sobą nie chcemy się przyznać...

Nie jest to przewidywanie przyszłości, ale odzwierciedla i pokazuje czym obecnie zajmuje się/przetwarza nasza podświadomość...

reklama
Ja mam tak jak Ty, najczęściej brzuch widoczny jest wieczorem plus okropne wzdęcia.

Do góry