reklama
Stelle
Fanka BB :)
Ale pamiętaj że sny to głównie nasza podświadomość, często śnimy o naszych obawach itd. To nie zwiastuje niczego złego, wszystko będzie DobrzeJa miałam ten sam sen w pierwszej ciąży i on zwiastował komplikacje...
Kinga10204
Cześć dziewczyny. Czy wam też tak wysadza brzuch na wieczór? Z rana mam płasko a pod wieczór jak bym była przynajmniej w 4. Co do snów to też mam są tragiczne aż zasnąć się boję a to śni mi się, że moja mama umarła,że moja córeczka jest śmiertelnie chora, że krwawie i to są tak chore sny potrafi mi się śnić kilkanaście rzeczy jednej nocy i to tak dziwnych, że aż strach.
Hankaa
Ja mam tak może spróbuj przez komputerU mnie wygląda tak Zobacz załącznik 1333300
Załączniki
Genadia
Ja ogólnie nie wierzę w sny itd ale jakoś w tym wypadku jednak jest to stresujące. Staram się jednak logicznie wytłumaczyć sobie, że to tylko senAle pamiętaj że sny to głównie nasza podświadomość, często śnimy o naszych obawach itd. To nie zwiastuje niczego złego, wszystko będzie Dobrze
Hmmmm
Moja spycholożka twierdzi, że sny są ważne i dużo mówią o nas samych... I pokazują nawet to do czego sami przed sobą nie chcemy się przyznać...Cześć dziewczyny. Czy wam też tak wysadza brzuch na wieczór? Z rana mam płasko a pod wieczór jak bym była przynajmniej w 4. Co do snów to też mam są tragiczne aż zasnąć się boję a to śni mi się, że moja mama umarła,że moja córeczka jest śmiertelnie chora, że krwawie i to są tak chore sny potrafi mi się śnić kilkanaście rzeczy jednej nocy i to tak dziwnych, że aż strach.
Nie jest to przewidywanie przyszłości, ale odzwierciedla i pokazuje czym obecnie zajmuje się/przetwarza nasza podświadomość...
reklama
MiMi86
Ja mam tak jak Ty, najczęściej brzuch widoczny jest wieczorem plus okropne wzdęcia.Cześć dziewczyny. Czy wam też tak wysadza brzuch na wieczór? Z rana mam płasko a pod wieczór jak bym była przynajmniej w 4. Co do snów to też mam są tragiczne aż zasnąć się boję a to śni mi się, że moja mama umarła,że moja córeczka jest śmiertelnie chora, że krwawie i to są tak chore sny potrafi mi się śnić kilkanaście rzeczy jednej nocy i to tak dziwnych, że aż strach.