angeliskax
Moderator
No ja bym podeszła i wyprosiła ich. Sorry, ale szanujmy sięMiejsce publiczne, jak publiczne. Ale cmentarz, serio? Brak szacunku moim zdaniem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja bym podeszła i wyprosiła ich. Sorry, ale szanujmy sięMiejsce publiczne, jak publiczne. Ale cmentarz, serio? Brak szacunku moim zdaniem.
Wg mnie ogólnie powinien być powszechny zakaz palenia na mieście/ulicach... A wyznaczone miejsca gdzie można palić - wtedy palący wiedzą gdzie iść, niepalący jakich miejsc unikać.... i wszyscy byliby zadowoleniNo ja bym podeszła i wyprosiła ich. Sorry, ale szanujmy się
Te chciałam ale walczyłam by nie zwymiotowac bo był taki dramat ...No ja bym podeszła i wyprosiła ich. Sorry, ale szanujmy się
Jak nie jest przebadane na kobietach w ciąży nie mogą napisać inaczej... Często z powodu braku badań jest ostrzeżenie...Dziewczyny ma któraś z Was aparat ortodontyczny ? Ja właśnie mam to nieszczęście i zaczynają się rozkminy.. niby na płynach do płukania jest ze kobiety w ciąży nie mają stosować, a znowu widziałam strony o higienie jamy ustnej ciężarnych gdzie polecają szczególną dbałość o jamę ustna i zalecają płyny typu eludril care (w ulotce niby nie stosować, chociaż piszą ze jest bez alkoholu) czy z aparatem, czy bez używacie płyny do płukania jamy ustnej?
Ja akurat mam, licówki, ale bylam, na wizycie 2 tyg temu u gin i narazie kazal, stosować wszystko jak do tej pory, w 1 ciazy tez mi nic nie zmienił, uzywalam plynow do plukania listerin i synowi nic nie bylo.Dziewczyny ma któraś z Was aparat ortodontyczny ? Ja właśnie mam to nieszczęście i zaczynają się rozkminy.. niby na płynach do płukania jest ze kobiety w ciąży nie mają stosować, a znowu widziałam strony o higienie jamy ustnej ciężarnych gdzie polecają szczególną dbałość o jamę ustna i zalecają płyny typu eludril care (w ulotce niby nie stosować, chociaż piszą ze jest bez alkoholu) czy z aparatem, czy bez używacie płyny do płukania jamy ustnej?
Ja używam plyn bo jak czuje niesmak w buzi to mi pomagaDziewczyny ma któraś z Was aparat ortodontyczny ? Ja właśnie mam to nieszczęście i zaczynają się rozkminy.. niby na płynach do płukania jest ze kobiety w ciąży nie mają stosować, a znowu widziałam strony o higienie jamy ustnej ciężarnych gdzie polecają szczególną dbałość o jamę ustna i zalecają płyny typu eludril care (w ulotce niby nie stosować, chociaż piszą ze jest bez alkoholu) czy z aparatem, czy bez używacie płyny do płukania jamy ustnej?