reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Haha mój obsługiwał mi nawet wenflony i kroplówki jak parę miesięcy temu się przytrułam😅 Mama robiła mi tylko wkłucia świeże, a cała resztę ogarniał mąż😉 Miałam swoją prywatną pomoc medyczną🥰 Ale pytałam go o poród... I bardzo by chciał, ale chyba padłby tam trupem🤣🤣🤣🤣
Ja mojemu zapowiedziałam, że może być tylko przy mojej głowie jak będzie chciał...

reklama
Jezu!! Ja kocham chipsy. Cebulowe, paprykowe i niebieskie lay's... ale coś w ciazy nie mogę ich jeść. No po prostu nie ma takiej opcji. Ostatnio wzielam to po 10chipsie sie tak zle czułam ze musialam odłożyć...
Ale bym zjadla kiszonego ogórka... Hm. Musze meza wyslac do sklepu. Haha.
Wszystkie chipsy nasze są [emoji1787][emoji1787] ja też bardzo lubię ale star chips [emoji12] ale tak od przedwczoraj w ogóle mi odeszła ochota na jakieś podjadanie, mdłości mam mniejsze i brzuch mnie nie ciągnie.. jedynie piersi bolą. Może już tak zostanie [emoji3526] za tydzień wizyta i mam nadzieję że kropek już będzie i [emoji3590] też.

Wszystkie chipsy nasze są [emoji1787][emoji1787] ja też bardzo lubię ale star chips [emoji12] ale tak od przedwczoraj w ogóle mi odeszła ochota na jakieś podjadanie, mdłości mam mniejsze i brzuch mnie nie ciągnie.. jedynie piersi bolą. Może już tak zostanie [emoji3526] za tydzień wizyta i mam nadzieję że kropek już będzie i [emoji3590] też.
Trzymam kciuki za Ciebie! Ja wlasnie jutro, po 15 bede już wiedzieć co i jak 😅 Szkoda tylko, ze na nfz nie dają zdjęcia na pamiątkę :( Ale w poniedziałek ide na usg to moze bede miala 😆

Ja o dziwo wolę cóż z cytusami.. Nic słodkiego.. Żadne chrupki ale cytrusy. I lody. Nawet jadłam ostatnio sorbet cytrynowy 😂

Heparyna?
Ja też wczoraj pierwszy raz walnęłam w brzuchol. Tak szczerze to był mój pierwszy w życiu zastrzyk w brzuchol🙈 Oczywiście sama nie ma opcji, żebym zrobiła sobie🤣 za to mąż nie ma z tym problemów. Kiedyś sam brał sporo i bez problemu robi strzała mi w brzuchol😅 Udało mi się też dzisiaj wykupić receptę🙏 Trochę się najezdzilam za tym. Mąż się już cieszy, że mnie wieczorem dziabnie, a mi się płakać chce😫
Ja juz robilam kiedys, ale jak widac wyszlam z wprawy. Bardzo dobrze ze wykupilas recepte. Rano mam robic zastrzyk a wieczorem brac acar*d.
Jezu!! Ja kocham chipsy. Cebulowe, paprykowe i niebieskie lay's... ale coś w ciazy nie mogę ich jeść. No po prostu nie ma takiej opcji. Ostatnio wzielam to po 10chipsie sie tak zle czułam ze musialam odłożyć...
Ale bym zjadla kiszonego ogórka... Hm. Musze meza wyslac do sklepu. Haha.
Chipsy uwielbiam. No chyba musze zejsc do sklepu
Co bierzesz neoparin czy clexane. Ja jestem już po 3 tygodniach brania i nie jest lepiej🤦‍♀️ale przywykłam juz, że to boli :)
Neoparin, wydaje mi sie ze gruba igła jest 😔

reklama
Do góry