reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Ja dzis kupilam stacjonarnie właśnie w hm, ale ostatnio bylam w innej galerii i tam rzeczy ciążowych nie znalazłam ( ale fakt dzisiaj spodnie ciążowe wisiały na dziale dziecięcym). Podobno też super są te z lidla[emoji16]
Dziewczyny może orientujecie się czy stacjonarnie w HMie moge kupić odzież ciążową? W necie jest pełno ubrań, a u mnie w mieście nie ma nic dla kobiet w ciąży. [emoji848]A może powinnać szukać w HMie dla dzieci? Sorki jeżeli komuś to pytanie wyda sie głupie ale serio nie wiem, wolałabym kupić sobie stacjonarnie, a nie przez neta[emoji19][emoji8]

reklama
Ja mialam w ten sam dzień pobierana krew co było robione usg. Mowili ze ok tygodnia ale wyniki z całym opisem usg i pappa dostalam na email po 2 dniach :)
ja kupowałam dżinsy właśnie w HM stacjonarnie, udało się na przecenie i są ok, oczywiście jeszcze za duże. Z innej beczki, ile czekałyscie na test pappa? Mi powiedzieli w pon ze 4 dni robocze, wiec tak może być, ale w czwartek mam prenatalne i się stresuje ze nie dojdą te wyniki, ech.

ja kupowałam dżinsy właśnie w HM stacjonarnie, udało się na przecenie i są ok, oczywiście jeszcze za duże. Z innej beczki, ile czekałyscie na test pappa? Mi powiedzieli w pon ze 4 dni robocze, wiec tak może być, ale w czwartek mam prenatalne i się stresuje ze nie dojdą te wyniki, ech.
Dziękuję za pomoc. Pojade do innego miasta, juz czas sie pomalutku rozglądać 🤭 odnośnie testu pappa to powiedziano mi, ze wyniki dostane do 7 dni roboczych ale dostalam po dwoch.

Dziewczyny może orientujecie się czy stacjonarnie w HMie moge kupić odzież ciążową? W necie jest pełno ubrań, a u mnie w mieście nie ma nic dla kobiet w ciąży. [emoji848]A może powinnać szukać w HMie dla dzieci? Sorki jeżeli komuś to pytanie wyda sie głupie ale serio nie wiem, wolałabym kupić sobie stacjonarnie, a nie przez neta[emoji19][emoji8]
Ja kupowałam stacjonarnie, wtedy u mnie w mieście nie było działu dla ciężarnych i jechał do większego miasta gdzie było wszystko :)

U nas w HM jest duży wybór ubrań ciążowych. W sklepie są właśnie blisko dziecięcych [emoji16]

ja miałam w piątek usg a w pon wyniki pappa i cały opis badania

A ja sie musze troszke pozalic. Znowu jestem w szpitalu. Od poprzedniego pobytu minelo 6 tyg. Znowu mam krawienie tylko teraz takie solidne. Zrobiono mi usg z maluchem wszystko ok i w sumie nie wiedza skad to krawienie 🥴 pewnie aie przemeczylam w pracy ale zeby az tak? Jedno jest pewne do porodu jak uda mi sie utrzymac ciaze juz na 100 procent nie wroce bo kaza lezec, lezec i jeszcze raz lezec... Ustalone w koncu ciaza z usg 12 tydzien. A w sobote mialam jechac na prenatalne 😥

reklama
A ja sie musze troszke pozalic. Znowu jestem w szpitalu. Od poprzedniego pobytu minelo 6 tyg. Znowu mam krawienie tylko teraz takie solidne. Zrobiono mi usg z maluchem wszystko ok i w sumie nie wiedza skad to krawienie 🥴 pewnie aie przemeczylam w pracy ale zeby az tak? Jedno jest pewne do porodu jak uda mi sie utrzymac ciaze juz na 100 procent nie wroce bo kaza lezec, lezec i jeszcze raz lezec... Ustalone w koncu ciaza z usg 12 tydzien. A w sobote mialam jechac na prenatalne 😥
Napewno wszystko będzie dobrze. Jak każą leżeć to trzeba leżeć, nie denerwować się i zadbać o siebie i maluszka 🤗. Ja się zastosowałam do zaleceń odpoczywałam dużo i teraz już jest wszystko dobrze. Też 12t+3. Wszystkiego dobrego 😊

Do góry