Kuzynek*Mój ma dużo kuzynki to pewnie dlatego tak chce siostrę. Już mówi że jak siostra to Tosia bo on jest Tymek i tak mu z bajki się spodobało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kuzynek*Mój ma dużo kuzynki to pewnie dlatego tak chce siostrę. Już mówi że jak siostra to Tosia bo on jest Tymek i tak mu z bajki się spodobało
Jestem chyba ślepa w którym miejscu mogę je znaleźćJa mam zawsze na drugi dzien w systemie
U góry w zakładce ubezpieczony i później z boku sa zaświadczeniaJestem chyba ślepa w którym miejscu mogę je znaleźć
Kilka postów wczesniej byl link I była tez wiadomość od aniasluDziewczyny czy powstał już wątek prywatny i gdzie go znajdę? Bo od wczoraj tu jakoś cicho [emoji86]
Każdy kto się zgłosił do domi, dostał zaproszenie na wątek prywatny. Jeśli ktoś jeszcze chciałby do wątku dołączyć, to napiszcie tu. Zrobiły druga listę o wyślemy do adminaDziewczyny czy powstał już wątek prywatny i gdzie go znajdę? Bo od wczoraj tu jakoś cicho [emoji86]
Mój syn tez chce brataTeż mam syna z maja [emoji16] teraz liczę na córkę z czerwca [emoji23] mój chce brata...
Moje chcą siostrę ale my chcemy syna. Wszystkie objawy są inne niż w poprzednich ciążach także nadzieja jest na wymarzonego chłopcaMój syn tez chce brata