Wiktoria_22
Fanka BB :)
Ja wlasnie czytałam opinie o książce 'mamy dla mamy' jak będę juz na 2 wizycir i cos zobacze to od razu zamawiam i tez segregator o którym wspominalyscie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie podchodzę do tego że fajny zbędny gadżet. Też trzymam wszystko w teczce, a wizyty zapisuję w telNaprawdę warto kupować ten segregator od mamy ginekolog?
Wszystkie wizyty zapisuję w telefonie, a ew. dokumenty, papiery w teczce i zastanawiam się czy warto wydać tyle pieniędzy na segregator, czy to bardziej ciekawy ale zbędny gadżet
Mdłości wspolczuje mi już na szczęście przeszły i mam nadzieję że nie wrócą. Ratowałam się lokomotiv, i herbata z imbirem. To były ciężkie prawie 2 tygodnie, a zniknęły z dnia na dzień. Ważne żebyś coś jadła mało ale często by nie doprowadzać do głodu!
Serduszko było na 1 wizycie według OM 6t4d, według usg 5t5d. Zaskoczona bylam bo jak usłyszałam że ciąż młodsza to nie spodziewałam się jeszcze serduszka [emoji4]
Ten mój ból w dole pleców to chyba jednak rwa kulszowa. Dziś jak mi weszło w pośladek to z bólu się popłakałam. Boli nawet kiedy leżę wczoraj byłam u fizjoterapeuty i na plecy pomogło. Dziś jadę z pośladkiem. Mam nadzieję, że pomoże na jakiś czas, bo każda taka wizyta 100zl
Chyba każda z nas tak ma brzuch niedługo będzie widać, nie dla innych, ale jeśli dobrze pamiętam to ok 10 tygodnia (może 11) jak się położylam na plecach to już wyraźnie widzialam górkę nisko pod pępkiem - tylko, że w poprzednich ciazach bylam bardzo chuda, a teraz raczej nie chuda tylko szczupła wiec moze już nie będzie tak widać. Zobaczymy
A co do dolegliwości to też piersi dokuczają mi najbardziej, nie wiem już co robić, zakładam biustonosze sztywne, dobrze dopasowane, zeby ruchu nie było i nawet w nich spię, ale jak zdejmę, żeby się umyć czy przebrać, to ból jest nie do zniesienia I mdłosci też powoli mi się zaczynają, ale jem bardzo zdrowo i często i mało i ciązowo (- kupiłam sobie ksiazkę z dietą) i mam nadzieję, że to sprawi, że nie rozkręcą się dużo bardziej.
To pewnie ma z tego jakiś zysk jak tak namawia.Mój gin robi u siebie w gabinecie teraz przez to że zamknęli szpital. A z tego co dał mi ulotkę to też do Genomedu wysyła.
Naprawdę warto kupować ten segregator od mamy ginekolog?
Wszystkie wizyty zapisuję w telefonie, a ew. dokumenty, papiery w teczce i zastanawiam się czy warto wydać tyle pieniędzy na segregator, czy to bardziej ciekawy ale zbędny gadżet
Na stronie internetowej jest promocja i jest cena 1999 zł. Bo aż stwierdziłam, że muszę poczytać na ten temat [emoji16]A gdzie to jest? Co to za klinika i lekarz? Bo to trochę dziwne, że u niego jest takiej niż w genomedzie, czy mi się wydaje?
Też mam w teczce obydwie ciąże każda w oddzielnej teczce do dziś sąNaprawdę warto kupować ten segregator od mamy ginekolog?