Ja mam xiaomi i też polecam[emoji16]Ja mam roombe i polecam mam tez pionowego ilife h70 i idealny na szybkie sprzatniecie
reklama
anka87906
Fanka BB :)
Na pierwszej wizycie byłam w 6+2 i mogłam już serducho usłyszeć, na tej następnej będzie już 9+2. Ale stres przed tą pierwszą był niemożliwy, więc wiem co czujesz Ty i wszystkie dziewczyny przed pierwszą wizytą.. ale wszystko będzie dobrze, musi byćto chociaż pierwsza masz już za sobą w pierwszej chodziłam co tydzien poszłam pierwszy raz to był 4 tydzień i z kazda wizyta stres przy kolejnej tzn w 9 tygodniu brak bijącego serduszka i zabieg;( mam nadzięje że tym razem bedzie inaczej...
Mam córkę prawie 2 letnią 2 ciążateż jestes po stracie czy to Twoja pierwsza ciąża?
My mamy eufy też daje rade i jest na aplikacje więc możemy go włączyć jak nas w domu nie maJa mam xiaomi i też polecam[emoji16]
Hanciaaq
Dziewczyny mam do was sprawę, jak jutro beta wyjdzie dobra bede w czerwcowych.
Ale robiłam dzisiaj także morfologię i mam wyniki jak mój siostrzeniec po chemi..
Powiedzcie mi czy takie to norma w ciąży?
RDW-CV 17.61%. Gdzie norma to 11,6-14,8
Limfocyty 50,5%. Norma 20-45%
Hemoglobina 12. Norma 12-16
I zaniżone mam neutrofile %, neutrofile #, MCHC, MCH, MCV
Ale robiłam dzisiaj także morfologię i mam wyniki jak mój siostrzeniec po chemi..
Mała.czarna
W ciazy morfologia różni się od normalnej. Pamietam ze wczesniej tez sie stresowalam ale lekarka mi mówiła że inaczej sie patrzy na to badanie wlasnie w ciazy. Musiałabyś skonsultować z lekarzem, mi teraz tez wyszly male odchyleniaDziewczyny mam do was sprawę, jak jutro beta wyjdzie dobra bede w czerwcowych.
Hanciaaq
W pierwszej ciąży wszystkie badania miałam idealne dlatego teraz jest lekko przerażonaW ciazy morfologia różni się od normalnej. Pamietam ze wczesniej tez sie stresowalam ale lekarka mi mówiła że inaczej sie patrzy na to badanie wlasnie w ciazy. Musiałabyś skonsultować z lekarzem, mi teraz tez wyszly male odchylenia
Domi_Polka
Halo, już godzina po czasie. Czekam na wiadomościKurczę cały dzień myśle o dzisiejszej wizycie. A do 18:20 jeszcze trochę czasu jestem strasznie ciekawa czy już coś zobaczę. Wg OM dzisiaj jest 6+3. Tak bardzo chciałabym już pochwalić się moim zdjęciem
Mała.czarna
reklama
liska_94
Ja mam 3.11, to będzie 9+5 Ale na usg tydzień temu był już zarodek i serduszko, więc trochę spokojniej czekam niż na poprzednią wizytę. Ale mimo to, myśl, że ciągle coś może pójść nie tak nie przemija...Udało mi się zapisać na wizytę, niestety mój lekarz wyjeżdża pod koniec tego tygodnia i wraca dopiero po wszystkich świętych... Wizyta na 4.11, godz. 20, to będzie 7+5 jeśli dobrze liczę, to czekanie mnie wykończy...!!
Czy ktoś jeszcze ma wizytę w tym terminie?