reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Hej dziewczyny. Masakra ile nowych stron!! Już nie dam rady nadrobić a nie było mnie tylko wczoraj. Mam nadzieje że u Was wszystko dobrze. U mnie chyba wszystko się rozkręca bo już praktycznie non stop mam mdłości 😕
I w ogóle smutno mi z powodu nowych restrykcji 😕 miałam mieć imprezę urodzinowa na 40 osób i będę musiała odmówić połowie 😢 Mam nadzieje że chociaż tak zostanie i nie trafie do czerwonej strefy bo impreza dopiero za tydzień...

Oby impreza doszła do skutku ☺️
Ja codziennie myślę.. Dziś trzeba zrobić to to i to.. A po chwili nie mam już ochoty na nic haha

Jakieś takie znajome 😂😂

@Vingag wspolczuje, biedna 😞

@Niesia90 ja tez łapie dół związany z obostrzeniami. Wczoraj musiałam się wygadać mojemu, co mi na sercu leży bo zaczęłam wewnętrznie panikować, czułam się tak jakby mnie ktoś zamknął w ciasnym pomieszczeniu , jak przy klaustrofobii 😢😢 przytłacza mnie bardzo wszystko dookoła.

Ja dziś wizyta u gin. Mam nadzieje , ze zobaczę cokolwiek na usg ❤️

O której masz wizytę?Daj znać po...

reklama
@Vingag wspolczuje, biedna [emoji20]

@Niesia90 ja tez łapie dół związany z obostrzeniami. Wczoraj musiałam się wygadać mojemu, co mi na sercu leży bo zaczęłam wewnętrznie panikować, czułam się tak jakby mnie ktoś zamknął w ciasnym pomieszczeniu , jak przy klaustrofobii [emoji22][emoji22] przytłacza mnie bardzo wszystko dookoła.

Ja dziś wizyta u gin. Mam nadzieje , ze zobaczę cokolwiek na usg [emoji3590]
Trzymam mocno kciuki za serduszko [emoji173]

Hej dziewczyny 😉 ja jeszcze w łóżku leżę. Póki leżę to czuje się znośnie i boję się tego zmieniać 😉 wczoraj do 22 wymiotowałam. Ale chociaż mniej głowa mnie boli od wczoraj a to było najgorsze. Nie mogłam się ruszać, mdłości i wymioty są troszkę bardziej do przyjęcia 😜
Dzisiaj o 13 mam wizytę . Mam nadzieję , że będzie już serduszko bo dzisiaj 7+1. Denerwuje się okropnie. Już sny całą noc dziwne miałam. Jeden ze byłam w szkole i patrzę a tu 12.59 i mówię o matko nie zdążę do lekarza... Drugi o wiele gorszy, że miałam okres i nic się nie przejmowałam bo to normalne. Później w drodze do lekarza mówię po co my jedziemy do lekarza jak miałam okres to pewnie już poroniłam i po wszystkim, dlaczego nic nie zrobiłam...

Hej dziewczyny 😉 ja jeszcze w łóżku leżę. Póki leżę to czuje się znośnie i boję się tego zmieniać 😉 wczoraj do 22 wymiotowałam. Ale chociaż mniej głowa mnie boli od wczoraj a to było najgorsze. Nie mogłam się ruszać, mdłości i wymioty są troszkę bardziej do przyjęcia 😜
Dzisiaj o 13 mam wizytę . Mam nadzieję , że będzie już serduszko bo dzisiaj 7+1. Denerwuje się okropnie. Już sny całą noc dziwne miałam. Jeden ze byłam w szkole i patrzę a tu 12.59 i mówię o matko nie zdążę do lekarza... Drugi o wiele gorszy, że miałam okres i nic się nie przejmowałam bo to normalne. Później w drodze do lekarza mówię po co my jedziemy do lekarza jak miałam okres to pewnie już poroniłam i po wszystkim, dlaczego nic nie zrobiłam...

Hej! też miewam takie strasznie dziwne sny przed stresującą wizytą ale to chyba "normalne" bo początki to jednak jest ciągły lekki niepokój i oczekiwanie. Ja wczoraj byłam na USG (7+4) i lekarz pokazał mi głowkę, pupę, kręgosłup no i serduszko :) więc myślę, że i Ty dzisiaj wszystko zobaczysz i będziesz spokojniejsza :)

trzymam kciuki za Wasze wizyty :)

mi sie z kolei snilo ze bylam sobie na Jamajce i opalalam sie na plazy🤣 bylo milo, ale potem sie obudzilam.

Apropo wegetarianizmu... Jest może tutaj któraś z Was, która nie je mięsa? Ja nie jem mięsa od roku i to moja pierwsza ciąża, czytałam różne artykuły na temat wpływu takiego odżywania na dzidziusia, z tego co wiem, jeśli dobrze planujemy posiłki i suplementujemy się, to powinno być wszystko w porządku, ale zastanawiam się czy macie jakieś inne info na ten temat ? Lub doświadczenia z poprzednich ciąż? Nie wyobrażam sobie teraz wrócić do mięcha :D , ale ciekawi mnie ten temat :)

Hej! Ja nie jem mięsa i też jestem w pierwszej ciąży :) podobno dieta wegetariańska nie jest szkodliwa dla rozwoju dziecka (a tak w ogóle to chodzi za mną coś mięsnego - w ciąży się naprawdę wiele zmienia :oops:) ale chyba trzeba postawić na suplementację. Najlepiej skonsultować to z lekarzem i zrobić research na ten temat :)
jak się czegoś dowiesz to chętnie poczytam! :)

reklama
Ja codziennie myślę.. Dziś trzeba zrobić to to i to.. A po chwili nie mam już ochoty na nic haha
Ja dziś ostatni dzień nic nierobienia. Wczoraj przeleżałam cały dzień, oglądałam filmy i się obijalam😊 Dziś ostatni dzień L4 chorobowego więc trzeba go wykorzystać jeszcze na wygrzanie się pod kołderka. Od poniedziałku do roboty i jazda bez trzymanki😖 Ja nie chce do pracy znowu!!!😭

Dziewczyny, napis pod suwaczkiek jest rozmazany jak się na forum ustawione ciemne tło. Jak się zmieni z powrotem na białe to jest wyraźny. W górnym prawym rogu strony trzecia ikonka od prawej- taka zaroweczka. Kliknijcie i się robi białe tło i suwaczkiek są wtedy wyraźne, jak się kliknie księżyc to jest czarne tło na forum i wtedy są rozmazane suwaczki.

Do góry