Wózek to chyba będzie mój ostatni zakup na pewno lekki, używany i za niewielkie pieniądze. Po moim synu (totalne HNB) sprzedałam prawie nie używaną gondole - młody całkowicie nieodkładalny, wolę zainwestować w fajna spacerówke. Młody jak miał 6m-cy wyrósł z gondoli, a to była jedna z największych wtedy na rynku. Do tego mam po nim chustę i będziemy się chustować co bardzo polecam
reklama
Widze ze noe obce Ci hnb mam dwoje w tym syatszy dodatkowo autyzm.. no jak mi sie 3 takie trafi... xDWózek to chyba będzie mój ostatni zakup na pewno lekki, używany i za niewielkie pieniądze. Po moim synu (totalne HNB) sprzedałam prawie nie używaną gondole - młody całkowicie nieodkładalny, wolę zainwestować w fajna spacerówke. Młody jak miał 6m-cy wyrósł z gondoli, a to była jedna z największych wtedy na rynku. Do tego mam po nim chustę i będziemy się chustować co bardzo polecam
xnightfall94
Fanka BB :)
Tez będę chciała chustę teraz spróbować, bo mam w domu 2latka jeszcze , ale jestem zielona w tym.. a mieszkam na wsi, a to chyba jakiś doradca by się przydał ?Wózek to chyba będzie mój ostatni zakup na pewno lekki, używany i za niewielkie pieniądze. Po moim synu (totalne HNB) sprzedałam prawie nie używaną gondole - młody całkowicie nieodkładalny, wolę zainwestować w fajna spacerówke. Młody jak miał 6m-cy wyrósł z gondoli, a to była jedna z największych wtedy na rynku. Do tego mam po nim chustę i będziemy się chustować co bardzo polecam
Dlatego nastepna ciąża dopiero po 7 latach 3 pierwsze lata życia to był dramat... Mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej, ja też już bardziej doświadczona jestem. Podziwiam że zdecydowałaś się na drugie i trzecieWidze ze noe obce Ci hnb mam dwoje w tym syatszy dodatkowo autyzm.. no jak mi sie 3 takie trafi... xD
Ja dałam radę sama przy pomocy filmików z YoutubaTez będę chciała chustę teraz spróbować, bo mam w domu 2latka jeszcze , ale jestem zielona w tym.. a mieszkam na wsi, a to chyba jakiś doradca by się przydał ?
Dzisiaj jadłam nugetsy[emoji173] Ale wolę z sosem musztardowym[emoji16]O to to to. Mmmmmm nugetsy z McDonalda z sosem słodko-kwaśnym [emoji3590] Hahaha
A
Aloe1234
Gość
Ja pomagałam siostrze wiązać się dopóki nie ogarnęła i zawsze bałam się patrzeć na nich, oczami wyobraźni widziałam jak husta się rozwiązuje ale moje obawy były na wyrost. Ja zakupiłam nosidło przy pierwszym ale młody nie czuł się komfortowo, więc u nas nie sprawdził się.Tez będę chciała chustę teraz spróbować, bo mam w domu 2latka jeszcze , ale jestem zielona w tym.. a mieszkam na wsi, a to chyba jakiś doradca by się przydał ?
Gocha291991
Malinka 08 mi też się nie podobają.
Readerle toż to młoda babka jesteś
Chusta fajna sprawa też o niej myślę ale zobaczymy jeszcze. Narazie ciążę trzeba potwierdzić u gina
Readerle toż to młoda babka jesteś
Chusta fajna sprawa też o niej myślę ale zobaczymy jeszcze. Narazie ciążę trzeba potwierdzić u gina
Mała.czarna
O matko mc donald! Chyba namowie dzis mojego!Dzisiaj jadłam nugetsy[emoji173] Ale wolę z sosem musztardowym[emoji16]
reklama
Mała.czarna
Hahahha uśmiałam sięMamy i teściowe to temat rzeka [emoji28]
Tesciowa jeszcze nie wie o ciazy, bo to kobiecina z sercem na dloni, cały dzien by sie za nas modliła i płakała, ze znowu ja biedna bo cos jest nie tak.. ciągle sie za nas modli.
A mama to juz transport mi szykuje, ze mam u nich w domu lezec bo ona mi wszystko poda do łózka i mądrości życiowe sprzedaje np. " A wiesz, ze Władka z Ogrodowej po ślubie cały czas ronila, dopiero jak lekarz jej kazał leżec do 3 miesiąca to udało sie jej donosić ciąże" Spoko, tylko, ze Władka dzisiaj ma 70 lat - wiec mega aktualna historia [emoji28]