reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
U mnie teściowa te swoje głupie teksty wali że po co dzieci, że nic z tych dzieci się nie ma. Ona mi tak na nerwy działa że szok. Nie pomaga mi chować a mondralowac się umie.. Moje chłopaki już wiedzą że będzie rodzeństwo jakoś przyjęli wieść tylko odrazu mówią że pampersow wyrzucać nie będą.
Że po co dzieci? Co za baba w ogóle 😀

U mnie teściowa te swoje głupie teksty wali że po co dzieci, że nic z tych dzieci się nie ma. Ona mi tak na nerwy działa że szok. Nie pomaga mi chować a mondralowac się umie.. Moje chłopaki już wiedzą że będzie rodzeństwo jakoś przyjęli wieść tylko odrazu mówią że pampersow wyrzucać nie będą.
Teściowa powinna się ugryźć w język. I fajnie, ze nic nie ma z własnego syna 👍 miło miło.

Hehe :D U mnie jak jakoś w wakacje zażartowałam przy okazji ciąży u szwagra, że może i my się jeszcze zarazimy to teściowa tylko powiedziała, że do tego to zdrowie trzeba mieć ;) Ja miałam w obu poprzednich ciązach cukrzycę mocną. Hehe, powiem że się napatrzyłam u szwagra na maluszka (urodził się we wrześniu) i się zaraziłam ;) Poza tym trzeba było załatwić jakieś rodzeństwo cioteczne dla tego malucha u szwagra ;) Reszta rodzeństwa ciotecznego już odchowana i by taki samotny był ;)
Ciekawi mnie nawet bardziej co moja rodzina powie, wgniecie ich w podłogę ;) Wiedzą, że się trochę umęczyłam z tą dwójeczką. Teraz już odchowane, wróciliśmy do życia już jakiś czas temu, kupiliśmy przyczepę campingową i zaczęliśmy znowu podróżować tak konkretniej, a tu powrót do przeszłości i znowu uziemieni na parę lat :D Chociaż kto wie, może i z maleństwem da radę pojeździć. Może nie będzie tak wrzeszczało w aucie jak moja wcześniejsza dwójeczka :sorry:

COOOO nie. o kuźwa! a musisz mieć z nią kontakt.. ? 🤯 nie wytrzymałabym z takimi tekstami, nieważne czy to teściowa czy koleżanka czy obca osoba.

Współczuję Ci takiej Teściowej, pozostawię bez komentarza...
Moje jeszcze nie wiedzą o rodzeństwie, ale w luźnych rozmowach o dzieciach odrazu pojawia się zdanie, że pieluchy by nie dotknęli 😝

reklama
Haha i będzie pewnie wpadli... Bo kto by się odważył ...🙈
Najczęściej takie teksty słyszy się od bezdzietnych którzy się się starają, albo od nieżyczliwych koleżanek które chciałyby kolejne dziecko ale z jakiegoś powodu boją się zdecydować. Gdy kiedyś nabąknełam o trzecim dziecku to myślałam że mnie zjedzą... Nie rozumiem...

Do góry