Nawet nie wiem, co odpisać. Nie dość, że na wrześniowkach, to widzę, że tutaj też gowno wprowadzamChciałabym ciagle robić kupę
reklama
Że po co dzieci? Co za baba w ogóleU mnie teściowa te swoje głupie teksty wali że po co dzieci, że nic z tych dzieci się nie ma. Ona mi tak na nerwy działa że szok. Nie pomaga mi chować a mondralowac się umie.. Moje chłopaki już wiedzą że będzie rodzeństwo jakoś przyjęli wieść tylko odrazu mówią że pampersow wyrzucać nie będą.
Domi_Polka
Fanka BB :)
Teściowa powinna się ugryźć w język. I fajnie, ze nic nie ma z własnego syna miło miło.U mnie teściowa te swoje głupie teksty wali że po co dzieci, że nic z tych dzieci się nie ma. Ona mi tak na nerwy działa że szok. Nie pomaga mi chować a mondralowac się umie.. Moje chłopaki już wiedzą że będzie rodzeństwo jakoś przyjęli wieść tylko odrazu mówią że pampersow wyrzucać nie będą.
nice-girl
U mnie teściowa te swoje głupie teksty wali że po co dzieci, że nic z tych dzieci się nie ma. Ona mi tak na nerwy działa że szok. Nie pomaga mi chować a mondralowac się umie.. Moje chłopaki już wiedzą że będzie rodzeństwo jakoś przyjęli wieść tylko odrazu mówią że pampersow wyrzucać nie będą.
Hehe U mnie jak jakoś w wakacje zażartowałam przy okazji ciąży u szwagra, że może i my się jeszcze zarazimy to teściowa tylko powiedziała, że do tego to zdrowie trzeba mieć Ja miałam w obu poprzednich ciązach cukrzycę mocną. Hehe, powiem że się napatrzyłam u szwagra na maluszka (urodził się we wrześniu) i się zaraziłam Poza tym trzeba było załatwić jakieś rodzeństwo cioteczne dla tego malucha u szwagra Reszta rodzeństwa ciotecznego już odchowana i by taki samotny był
Ciekawi mnie nawet bardziej co moja rodzina powie, wgniecie ich w podłogę Wiedzą, że się trochę umęczyłam z tą dwójeczką. Teraz już odchowane, wróciliśmy do życia już jakiś czas temu, kupiliśmy przyczepę campingową i zaczęliśmy znowu podróżować tak konkretniej, a tu powrót do przeszłości i znowu uziemieni na parę lat Chociaż kto wie, może i z maleństwem da radę pojeździć. Może nie będzie tak wrzeszczało w aucie jak moja wcześniejsza dwójeczka
Starlights
U mnie teściowa te swoje głupie teksty wali że po co dzieci, że nic z tych dzieci się nie ma. Ona mi tak na nerwy działa że szok. Nie pomaga mi chować a mondralowac się umie.. Moje chłopaki już wiedzą że będzie rodzeństwo jakoś przyjęli wieść tylko odrazu mówią że pampersow wyrzucać nie będą.
COOOO nie. o kuźwa! a musisz mieć z nią kontakt.. ? nie wytrzymałabym z takimi tekstami, nieważne czy to teściowa czy koleżanka czy obca osoba.
Domi_Polka
Skarga na odmowę wyznaczenia wizyty u lakarza w ciągu 7 dni roboczych
Skarga na odmowę wyznaczenia wizyty u lekarza w ciągu 7 dni. Jeśli spotykacie się z odmową udzielenia wizyty w ustawowym terminie, zachęcam
matkaprawnik.pl
Tu jest pismo do NFZ
Mała.czarna
HahahhaNawet nie wiem, co odpisać. Nie dość, że na wrześniowkach, to widzę, że tutaj też gowno wprowadzam
A
Aloe1234
Gość
Współczuję Ci takiej Teściowej, pozostawię bez komentarza...U mnie teściowa te swoje głupie teksty wali że po co dzieci, że nic z tych dzieci się nie ma. Ona mi tak na nerwy działa że szok. Nie pomaga mi chować a mondralowac się umie.. Moje chłopaki już wiedzą że będzie rodzeństwo jakoś przyjęli wieść tylko odrazu mówią że pampersow wyrzucać nie będą.
Moje jeszcze nie wiedzą o rodzeństwie, ale w luźnych rozmowach o dzieciach odrazu pojawia się zdanie, że pieluchy by nie dotknęli
Gocha291991
Ja się nie boje reakcji teściowej bo ona już dawno mi gadała żebyśmy pomysleli. Bardziej mnie moja mama przeraża i jej madrzenie się.
reklama
A
Aloe1234
Gość
Najczęściej takie teksty słyszy się od bezdzietnych którzy się się starają, albo od nieżyczliwych koleżanek które chciałyby kolejne dziecko ale z jakiegoś powodu boją się zdecydować. Gdy kiedyś nabąknełam o trzecim dziecku to myślałam że mnie zjedzą... Nie rozumiem...Haha i będzie pewnie wpadli... Bo kto by się odważył ...