reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Hejka widzę że masz podobnie jak ja dzisiaj mam 26 dc a 15dp u mnie owu była też w 11dc a w 8dp miałam zagnieżdżenie u mnie dzisiaj beta 368 i nie wiem czy nie za dużo niby mieści się w normie czekam jeszcze na betę z soboty bo robiłam przyrost
U mnie w 25 bylo 279 a w 27 jakos 578 ale tak jak juz dziewczyny mowily nie ma co porownywac:)

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka widzę że masz podobnie jak ja dzisiaj mam 26 dc a 15dp u mnie owu była też w 11dc a w 8dp miałam zagnieżdżenie u mnie dzisiaj beta 368 i nie wiem czy nie za dużo niby mieści się w normie czekam jeszcze na betę z soboty bo robiłam przyrost
W poprzedniej ciąży w 27 dniu cyklu miałam 906 i było super, więc chyba masz okej ;)
A to można mieć za dużą betę? :)

Mi w 29 dc beta wyszła 19, w 33dc 140, natomiast w 36dc 590.

Dziewczyny ratunku, co na mdłości! Właśnie się obudziłam i czuję się fatalnie. [emoji17]
Heh, u mnie trudno powiedzieć czy owu była 11 dc czy 15 dc, ale w 11 miałam delikatne plamienie dlatego tak przypuszczam. I bardzo się ucieszyłam jak wyszła taka beta, spodziewałam się niższej :)

reklama
Do góry