reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Od jakiego TSH w ciąży lekarz dał Wam leki?Ja miałam w piątek bodajże 2,28. W dokumentach z poprzedniej ciąży znalazłam że norma w 1 trymestrze jest do 2,32, więc jestem mega blisko. Zastanawiałam się czy na szybko się gdzieś umawiać czy już poczekać do 15.10 co gin powie. Zaznaczę że w pierwszej ciąży też miałam podwyższone i brałam euthyrox
Norma jest to 2,5

reklama
Ponoc nie wolno sie sugerowac ale wiem jak to jest. Kiedy masz wizyte?
Dzisiaj byłam na wizycie, bo poszłam ekstra na nfz głównie po skierowanie na badania. Dzisiaj 5+6, jest pęcherzyk żółtkowy, nie widać zarodka :( Lekarka kazała się nie martwić, bo słaby sprzęt ... We wtorek wizyta u mojej lekarki, chyba zejdę na zawał do tego czasu :(

Dzisiaj byłam na wizycie, bo poszłam ekstra na nfz głównie po skierowanie na badania. Dzisiaj 5+6, jest pęcherzyk żółtkowy, nie widać zarodka :( Lekarka kazała się nie martwić, bo słaby sprzęt ... We wtorek wizyta u mojej lekarki, chyba zejdę na zawał do tego czasu :(
Kochana 5+6 to bardzo wczesnie :) Nie stresuj sie ❤

Dziewczyny popełniłam ten błąd i przy okazji progesteronu, który musze kontrolować- zrobiłam bete. Załączam zrzut ekranu. Oczywiście sie juz schizuje bo przyrost jest znacznie mniejszy niż na początku. Któraś robiła ostatnio bete?? Ciąża po poronieniu zdecydowanie nie jest łatwa i stąd moje dylematy [emoji33][emoji33]

Posty nadrobie jak wrócę do domku bo mam zabiegany dzien[emoji173]
Masz w normie, A patrząc na wykres nawet ponad średnią[emoji16] nie schizuj, jest super [emoji173]

Dzisiaj miałam wizytę...jest pęcherzyk, wg moich obliczeń zaczęłam 6 tydzień, lekarz powiedział że to początek 5. Mam odpoczywać i się nie martwić 😊

Następna wizyta 28.10 ❤️

Załączniki

• 2E32C4E7-B885-44E5-A368-A21736DCDD3F.jpeg
    2E32C4E7-B885-44E5-A368-A21736DCDD3F.jpeg
    998,8 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Do góry