reja87
Aktywna w BB
Podobno tak. Coś tam pokazywałaale dla mnie to była tylko plama.Haha no to mnie rozśmieszyłaś. A lekarz, aż tak dokładnie widział jego uszy .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podobno tak. Coś tam pokazywałaale dla mnie to była tylko plama.Haha no to mnie rozśmieszyłaś. A lekarz, aż tak dokładnie widział jego uszy .
A to nie wierz jej , są ważniejsze rzeczy do oglądania na usg , a nie uszyPodobno tak. Coś tam pokazywałaale dla mnie to była tylko plama.
Myślę że tak ale teraz mogę partnerowi podokuczać bo też mu uszy odstają.A to nie wierz jej , są ważniejsze rzeczy do oglądania na usg , a nie uszy
Haha no tak też bym dokuczała Ja mojemu mówię, że choć syn porządne klejnoty ma . HahaMyślę że tak ale teraz mogę partnerowi podokuczać bo też mu uszy odstają.
Hahaha mój syn na badaniach wiecznie swoje jajka pokazuje i siusiaka, śmiejemy się że się chwali na żadnym usg nie ma takiego zdjęcia żeby twarz była odsłonięta . Albo widać jajka albo pupe, lub ma oczy zasłonięteHaha no tak też bym dokuczała Ja mojemu mówię, że choć syn porządne klejnoty ma . Haha
Hahaha mój syn na badaniach wiecznie swoje jajka pokazuje i siusiaka, śmiejemy się że się chwali na żadnym usg nie ma takiego zdjęcia żeby twarz była odsłonięta . Albo widać jajka albo pupe, lub ma oczy zasłonięte
Nie przesadzaj z tymi torbami, bo biorąc pod uwagę obecne realia będziesz to musiała sama zanieść na porodowke lub oddział. Mąż Cie prawdopodobnie zostawiWiecie co? wczoraj spakowałam nas do szpitala.... Wyszły mi dwie walizy na kółkach+ duża torba z Lidla, do której wsadziłam podkłady, pieluchy i inne higieniczne rzeczy, no i jakieś przekąski typu sucharki itd. Masakra ile tego wyszło...i serio nie zabrałam żadnych dodatkowych gratów. Wszystko według zaleceń szpitalnej listy
Ile bierzecie pampersów do szpitala? Na liście szpitala napisali, ze " paczka". Ja kupiłam taką paczkę 72 szt. ,ale to chyba przesada? Spakowałam więc 32....czy to wystarczy?
A skąd jesteś?u nas też.... :/ mimo, ze to Wielki Napuszony Szpital Wojewódzki....
A skąd jesteś?
Nie przesadzaj z tymi torbami, bo biorąc pod uwagę obecne realia będziesz to musiała sama zanieść na porodowke lub oddział. Mąż Cie prawdopodobnie zostawi