reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Haha no tak też bym dokuczała;) Ja mojemu mówię, że choć syn porządne klejnoty ma ;). Haha
Hahaha mój syn na badaniach wiecznie swoje jajka pokazuje i siusiaka, śmiejemy się że się chwali 🤭🙈🤦‍♀️ na żadnym usg nie ma takiego zdjęcia żeby twarz była odsłonięta . Albo widać jajka albo pupe, lub ma oczy zasłonięte 😂

Wiecie co? wczoraj spakowałam nas do szpitala.... Wyszły mi dwie walizy na kółkach+ duża torba z Lidla, do której wsadziłam podkłady, pieluchy i inne higieniczne rzeczy, no i jakieś przekąski typu sucharki itd. Masakra ile tego wyszło...i serio nie zabrałam żadnych dodatkowych gratów. Wszystko według zaleceń szpitalnej listy :oops: :oops: :oops:
Ile bierzecie pampersów do szpitala? Na liście szpitala napisali, ze " paczka". Ja kupiłam taką paczkę 72 szt. ,ale to chyba przesada? Spakowałam więc 32....czy to wystarczy? 🤔
Nie przesadzaj z tymi torbami, bo biorąc pod uwagę obecne realia będziesz to musiała sama zanieść na porodowke lub oddział. Mąż Cie prawdopodobnie zostawi

reklama
Nie przesadzaj z tymi torbami, bo biorąc pod uwagę obecne realia będziesz to musiała sama zanieść na porodowke lub oddział. Mąż Cie prawdopodobnie zostawi

Bedę się dzisiaj przepakowywać, aczkolwiek wspominałam już, że 98% to wymagania szpitalnej listy, więc stoję trochę w rozkroku. 🙄

Do góry