Lens.pens
Fanka BB :)
Jest masakra... Ja trzecie USG miałam mieć dzisiaj ale wizyte odwołano, do poradni diabetologicznej chodziłam co miesiąc tez wizyty się nie odbywająW ogóle leżałam w szpitalu ale to przez wyniki moczu bo było podejrzenie że mam coś z nerkami ale okazało się, że nerki pracują i wyniki też lepsze. To miałam wizytę Pani z poradni diabetologicznej. Ale no po wyjściu ze szpitala miałam się zapisać do Poradni . Tylko że przez obecną sytuację itd długo czekałam na wypis bo im się coś nie spieszylo a bez wypisu nie mogłam się zapisać do poradni :/ ale już jest problem z terminem wizyty i mam czekać na telefon bo Pani z poradni postara się mnie zapisać w miarę szybko . Porażka co to się porobiło... Mam mieć teraz w kwietniu usg trzecie te ważniejsze ale czy będzie w ogóle to nie wiem . Narazie nikt nie dzwonił żeby odwołać. Ale nie zdziwi mnie jak nie będzie :/ lekarze pierwszego kontaktu też nie przyjmują i tak się zastanawiam co ja mam zrobić jak źle się poczuje czy coś. Co ten wirus narobił
Najgorsze jest to, że nie wiem czy wszystko z małym jest dobrze..
Ale z drugiej strony też się boję chodzić po tych wszystkich przychodniach bo ludzie są nieodpowiedzialni i często kłamią na temat swojego stanu zdrowia