Ja jeszcze pracuje, choć szczerze mam strasznego lenia do tej mojej pracyJa myślę o imieniu od dawna ale nic nie wymyśliłam. Tak samo jak z tym że oglądam ubranka ale żadnego nie kupiłam. Planuję pracować do końca lutego a potem mieć na te sprawy wiele czasu (12 tygodni to chyba dużo czasu). A wy jeszcze pracujecie ?
reklama
Nat25
Fanka BB :)
Również pracuje, dopiero 21 tydzień ja się czuję dobrze, więc planuje pracować jak najdłużej. W domu bym chyba zwariowała przed ciążą bardzo aktywna byłam chodziłam do swojej pracy, później pomoc dla męża w firmie i tak od rana do wieczora od poniedziałku do soboty cały czas coś na głowie ciężko mi wyobrażać inny tok tygodnia.Ja myślę o imieniu od dawna ale nic nie wymyśliłam. Tak samo jak z tym że oglądam ubranka ale żadnego nie kupiłam. Planuję pracować do końca lutego a potem mieć na te sprawy wiele czasu (12 tygodni to chyba dużo czasu). A wy jeszcze pracujecie ?
KiniakB
Dziewczyny jestem po polowkowym USG, z dzidzia wszystko okay, za to lekarz mnie nastraszyl, ze mam za krotka szyjke (( 23,3 mm!! Jestem zdruzgotana, ginekologa mam jutro, a strasznie panikuje ( zwlaszcza ze mam lekkie bole w pachwinach i nerkach boje sie ze to od tego, boje sie ze kaza mi lezec plackiem w szpitalu a to dopiero 21tc
Spokojnie koleżanka moja w 17 tygodniu miała krótsza szyjke niż Ty. Lekarz zalecił jej pessar. I jest obecnie w 33 tygodniu i wszystko jest dobrzeDziewczyny jestem po polowkowym USG, z dzidzia wszystko okay, za to lekarz mnie nastraszyl, ze mam za krotka szyjke (( 23,3 mm!! Jestem zdruzgotana, ginekologa mam jutro, a strasznie panikuje ( zwlaszcza ze mam lekkie bole w pachwinach i nerkach boje sie ze to od tego, boje sie ze kaza mi lezec plackiem w szpitalu a to dopiero 21tc
KiniakB
Czy Twoja kolezabka musi z tyn caly czas lezec?? Mnie lekarz od USG tez mowil o tyk pessarzeSpokojnie koleżanka moja w 17 tygodniu miała krótsza szyjke niż Ty. Lekarz zalecił jej pessar. I jest obecnie w 33 tygodniu i wszystko jest dobrze
Malamonka1894
Na pewno będziesz musiała bardziej na siebie uważać. Ale przecież zdrowie dzidzi jest najważniejsze.Czy Twoja kolezabka musi z tyn caly czas lezec?? Mnie lekarz od USG tez mowil o tyk pessarze
Nie nie musi leżeć ale musi się oszczędzać no i wiadomo nie pracowaćCzy Twoja kolezabka musi z tyn caly czas lezec?? Mnie lekarz od USG tez mowil o tyk pessarze
Skilly
Bóle są normalne, jesteś w ciąży, ale nikt tu nie weźmie odpowiedzialności za powiedzenie Ci żebyś zrobiła tak czy tak. Jak masz możliwość to zadzwoń do swojego lekarza. On jest od takich podpowiedzi, ale nie dziewczyny z Internetu [emoji4] Ja bym na pewno poczekała na wizytę, ale u mnie szyjka 40 mm więc nie wiem jak bym na to patrzyła mając krótką.Dziewczyny jak myslicie jechac na IP czy czekac na ginekologa jutro? mam lekkie bole w podbrzuszu i prawej pachwinie i nie wiem co robic
reklama
KiniakB
Pojechalam na IP, moj lekarz nie odpowiada wiec wole dmuchac na zimne, czekam teraz na lekarza
PS: zostawili mnie znowu w szpitalu nie chcialam zostawac, ale pielegniarki mnie przekonaly, ze ja jest miejsce to warto i ze bede spokojniesza
PS: zostawili mnie znowu w szpitalu nie chcialam zostawac, ale pielegniarki mnie przekonaly, ze ja jest miejsce to warto i ze bede spokojniesza
Ostatnia edycja: