reklama
KiniakB
Fanka BB :)
Ja czuje bez dotyku, ale tez nie wiem czy to napewno dzidziaDziewczyny a te ruchy czujecie poprzez dotykanie brzuszka czy juz nawet bez dotyku?
Spokojnie, ja tez poczulam niedawno, a jestem teraz 19t5d i to tak nagle, a potem z dnia na dzien bylo coraz bardziej wyczuwalne.Kurcze stresuje sie..ja nic nie czuje jeszcze [emoji52] tylko czasami poprzez dotyk..i nie wiem do konca czy to to..
18t3d
WeronikaLat
Hej, my też 17,1 i też czekamy na amnio... Brzuch już widoczny i nic nie przytyłamKobietki, a jak Wasze brzuszki? Są już widoczne? Ja chyba przez to oczekiwanie na wynik amniopunkcji mam już różne myśli i obawy i zastanawiam się,czy wszystko jest ok, czy fasolka prawidłowo rośnie? Brzuch mam niewielki, ale już czuję potrzebę zakupienia wygodnych legginsów ciążowych, więc zamierzam wybrać się do hm mama, bo widziałam,że mają jakieś propozycje. Jestem w 17tc+1, przytyłam 3,5 kg. To chyba prawidłowo? Jak jest u Was? Czy widać już,że na pewno jesteście w ciąży?
Ja czuje juz takie konkretne pukniecia, czasami widac nawet ze brzuch sie lekko rusza. A na poczatku to takie przelewanie tylko bylo
Ja jestem w 19 t. C. I brzuszek też malutki, widać go tylko wtedy jak mam na sobie coś dopasowanego, a wyglądam poprostu jakbym więcej zjadła, przytyłam do tej pory 3 kg i chyba poszło mi to w nogiKobietki, a jak Wasze brzuszki? Są już widoczne? Ja chyba przez to oczekiwanie na wynik amniopunkcji mam już różne myśli i obawy i zastanawiam się,czy wszystko jest ok, czy fasolka prawidłowo rośnie? Brzuch mam niewielki, ale już czuję potrzebę zakupienia wygodnych legginsów ciążowych, więc zamierzam wybrać się do hm mama, bo widziałam,że mają jakieś propozycje. Jestem w 17tc+1, przytyłam 3,5 kg. To chyba prawidłowo? Jak jest u Was? Czy widać już,że na pewno jesteście w ciąży?
Someone007
Hej :-) Chyba dalej mnie nie przyjęli do tego wątku prywatnego...
Skilly
Ja nie przytylam, ale od 16 tc juz zdecydowanie widać [emoji4]Kobietki, a jak Wasze brzuszki? Są już widoczne? Ja chyba przez to oczekiwanie na wynik amniopunkcji mam już różne myśli i obawy i zastanawiam się,czy wszystko jest ok, czy fasolka prawidłowo rośnie? Brzuch mam niewielki, ale już czuję potrzebę zakupienia wygodnych legginsów ciążowych, więc zamierzam wybrać się do hm mama, bo widziałam,że mają jakieś propozycje. Jestem w 17tc+1, przytyłam 3,5 kg. To chyba prawidłowo? Jak jest u Was? Czy widać już,że na pewno jesteście w ciąży?
reklama
Kobietki, a jak Wasze brzuszki? Są już widoczne? Ja chyba przez to oczekiwanie na wynik amniopunkcji mam już różne myśli i obawy i zastanawiam się,czy wszystko jest ok, czy fasolka prawidłowo rośnie? Brzuch mam niewielki, ale już czuję potrzebę zakupienia wygodnych legginsów ciążowych, więc zamierzam wybrać się do hm mama, bo widziałam,że mają jakieś propozycje. Jestem w 17tc+1, przytyłam 3,5 kg. To chyba prawidłowo? Jak jest u Was? Czy widać już,że na pewno jesteście w ciąży?
Mój brzuch w ciągu ostatnich dwóch tygodni sporo się powiększył, ciąża już jest widoczna nawet pod luźnymi ubraniami. Dzisiaj 19+5 i waga 1,5 kg na plusie