Guziczek9319
Fanka BB :)
Ja jestem zapisana na jeden dzień.A test PAAPA też macie podany że krew 10 tydz a USG max13+5 tydz????? Czy robicie jednego i tego samego dnia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem zapisana na jeden dzień.A test PAAPA też macie podany że krew 10 tydz a USG max13+5 tydz????? Czy robicie jednego i tego samego dnia?
To według Om będzie 12 tydzień. Tak mnie zapisała rejestratorkaA test PAAPA też macie podany że krew 10 tydz a USG max13+5 tydz????? Czy robicie jednego i tego samego dnia?
Mi lekarz powiedział, że USG jak i pobieranie krwi powinno najlepiej odbyć się tego samego dnia, ewentualnie z jednodniową różnicą.A test PAAPA też macie podany że krew 10 tydz a USG max13+5 tydz????? Czy robicie jednego i tego samego dnia?
Hej wysłałam DO Ani listę dziewczyn bez dostępu do wątku zamkniętego. Przepraszam, że chwilę to trwało ale nie mogłam wcześniej
Też będę tam prenatalne robić. A test będę robić Link do: ❤❤❤ Test NIFTY Częstochowa - najszybsze terminy | Badanie NIFTY Pro na Andersa, a tu jest ta strona. Tam też pobieralam wymaz do badania genetycznego po poronieniuJesteś z Częstochowy? W którym miejscu można je zrobić? Ja na prenatalne jadę do gyncentrum na Kozielewskiego
Postaraj się małymi łyczkami .... ja pije 1,5-2 l około, ale wciąż mam wymioty wiec nie wiem ile zostaje. Dziś czuje się lepiej wiec mam plan wypić 3 l. Ginekolog mi powiedział ze mam chodzić do łazienki co godzinę albo częściej! Łożysko musi być dobrze nawodnione, ma to wpływ na rozwój płodu.Kurcze to ciekawe. Ja za to w ogóle nie mogę pić bo mi nie wchodzi mokre. Za to po bardzo węglowodanowych rzeczach zaczynam się czuć dobrze ale nie popijam bo znowu zle. Na cały dzień wypijam max 2 szklanki wszystkich płynów
Też miałam wyniki tego samego dnia niektóre, a niektóre dzień później. Jedynie grupa krwi zastrzeżona... więc chyba dopiero ginekolog mi powie, bo do niego też poszły wyniki. Chociaż ja wiem jaką mam ARh-, natomiast tatuś nie wie jaką ma ehhh...Hej ja juz z ranca obskoczyłam ośrodek zdrowia,krew pobrana,Ktos kiedys pytał ile sie czeka na wyniki.Ja miałam dziś morfo,mocz,toxo,hiv ,i grupe krwi i moge juz dzisiaj odebrać po 18 ,