reklama
Cytryna*
Fanka BB :)
@Orzeszkowamamusia współczuję kochana. Trzymaj się [emoji173] mocno ściskam.
misiunia200
Aktywna w BB
Z tego wszystkiego sama zaczynam panikowac,Pojechałabym na Ip
Ja równiez nie mam.prosze mnie wpisac do listyKtóre z was nie mają dostępu do zamkniętego forum? Trzeba by zrobić jedną listę i wysłać ten ani, bo teraz to takie podzielone jest.
Cytryna*
Ja również nie mam
Które z was nie mają dostępu do zamkniętego forum? Trzeba by zrobić jedną listę i wysłać ten ani, bo teraz to takie podzielone jest.
Skilly
Ja dzisiaj zaczynam 9 tc i właśnie od nocy mnie boli. Napięcie i uczucie ciężkości w podbrzuszu + czuje jakbym miała ciągle pełny pęcherz.Tinia. Ja tez nie mam dostepu do prywatnego forum;(
Dziewczyny czy w 8/9tc boli was brzuch?? Mnie dzisiaj jakos tak pobolewa i sie martiwe.
Usg mam pojutrze, staram się przekonać samą siebie, że to normalne, ale różnie mi wychodzi
inay
Aktywna w BB
Mnie od kawy odrzuciło z tydzień temu. A fuuuuu, jak ja mogłam wcześniej pić kawę...I ja nie mam dostępu.
Jejuuuu co wstane z łóżka to bełt. Masakra. I kawy wypić nie mogę bo śmierdzi
misiunia200
Aktywna w BB
Po informacji od orzeszkowejmamusi umówiłam sie na dzisiaj do mojego gina,jednak mnie przyjął, Na godz 18.20.Trzymajcie kciuki dziewczyny.
Malinowa123
Mnie tez boli brzuch od kilku dni, bardziej kłujący ten ból i po bokach wiec mysle ze to dobry bol wiezadlowy. Tym bardziej ze biore 3x1 nospe wiec raczej innego bólu czuc nie powinnam. Dziewczyny czy te które biora duphaston po wzieciu tabletki czujecie wieksze mdłości i wymioty?
Tinia. Ja tez nie mam dostepu do prywatnego forum;(
Dziewczyny czy w 8/9tc boli was brzuch?? Mnie dzisiaj jakos tak pobolewa i sie martiwe.
Ja dzisiaj zaczynam 9 tc i właśnie od nocy mnie boli. Napięcie i uczucie ciężkości w podbrzuszu + czuje jakbym miała ciągle pełny pęcherz.
Usg mam pojutrze, staram się przekonać samą siebie, że to normalne, ale różnie mi wychodzi
reklama