ja polecam gołąbki +sok pomarańczowyPolecam placki ziemniaczane z dżemem truskawkowym
reklama
ndorka123
Fanka BB :)
Hahaha...ale macie smaki dziewczyny , ja na szczęście normalnie jak przed ciążą , placków ziemniaczanych nie lubię a dżem truskawkowy 100% z chęcią ale do naleśników pełnoziarnistych a gołąbi będą w piątek u mamy i teściów jak zwykle na 1 listopada (taka tradycja )
mic_ani
Będzie dobrze trzymam kciukiTrzymamy kciuki, żeby wszystko było dobrze!
kasieczna
Niestety ale nie ma prawa czegoś takiego robić. Mozesz sobie odebrać wyniki poniewaz jako pacjent masz prawo do swojej dokumentacji medycznej co gwarantuje ci karta praw pacjenta. Noszzzz nosi mnie jak takie coś czytam albo jak pacjenci do mnie przychodzą i mówią że gdzieś im nie chcieli czegoś wydać...Cześć dziewczyny,chodzę do ginekologa prywatnie,Ale sam lekarz mówił abym się umówiła na NFZ porobić te wszystkie badania na hiv itd. Aby nie płacić.Wczoraj zrobiłam dziś chce je odebrać I wyobraźcie sobie że nie chcieli mi ich oddać dopiero w poniedziałek na wizycie u tego lekarza do którego nie miałam zamiaru wrócić. To grzecznie mówię,że choruje na niedoczynność tar zycy I się bardzo denerwuje. A położna krzyknęła na całą przychodnia moje nazwisko że mam wyjść I że wyniki są dobre i za co ja ją mam że ona jest za to odpowiedzialna I wie co mówi. Rozplakalam się z nerwowow i mi skserowala te wyniki I rzeczywiście wszystko ok. Ale mam.isc do prowadzącego lekarza z kserem nie wiem czy nie iść ich już za pieniądze powtórzyć..
mic_ani
Tylko nie Małgorzata Karoń,jestem z Nowego Dworu Gdańskiego niestety nie cieszy się dobra opinia ,Ja będę również robiła usg prenatalne u doktora Filipkowskiego w Elblągu podobno bardzo dobry 200 zł .Skąd jesteś? Ja w Tczewa. Zobacz załącznik 1039167
Orzeszkowamamusia
Ja dostałam taką listę od ginekologa. Robię w Inviccie w Gdyni u dr Lenckowskiej. Podobno dobra.
Tylko nie Małgorzata Karoń,jestem z Nowego Dworu Gdańskiego niestety nie cieszy się dobra opinia ,Ja będę również robiła usg prenatalne u doktora Filipkowskiego w Elblągu podobno bardzo dobry 200 zł .
reklama
mic_ani
A jaka cena?Ja dostałam taką listę od ginekologa. Robię w Inviccie w Gdyni u dr Lenckowskiej. Podobno dobra.