Malamonka1894
Fanka BB :)
Idzie się dziewczyny szykować, bo zanim się ogarnę a jeszcze 30km muszę jechać trzymajcie kciuki! Dam znać jak wrócę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
16:30@Inga36 na którą idziesz?
Trzymamy kciuki !Idzie się dziewczyny szykować, bo zanim się ogarnę a jeszcze 30km muszę jechać trzymajcie kciuki! Dam znać jak wrócę
Ja o 16.50, to zdamy relacje mniej więcej w tym samym czasie16:30
Będą same dobre wiadomościJa o 16.50, to zdamy relacje mniej więcej w tym samym czasie
Ja byłam 5+5 i był tylko pęcherzyk.[emoji26] daj znać po badaniu. Martwię się ze u was już tak wczesnie i serduszko jest a u mnie tylko pęcherzyk był. Dzisiaj mam 6+4. A wizyta dopiero za tydzień we wtorek
Niestety...Jutro zabieg.
Ja byłam 5+5 i był tylko pęcherzyk.[emoji26] daj znać po badaniu. Martwię się ze u was już tak wczesnie i serduszko jest a u mnie tylko pęcherzyk był. Dzisiaj mam 6+4. A wizyta dopiero za tydzień we wtorek