KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Dziewczyny a spicie na brzuchu? Ja w pierwszej ciąży spałam do końca, dzień przed porodem jeszcze a w tej nie mogę.. Jakoś mnie ciśnie dziwnie [emoji85]
Ja śpię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a spicie na brzuchu? Ja w pierwszej ciąży spałam do końca, dzień przed porodem jeszcze a w tej nie mogę.. Jakoś mnie ciśnie dziwnie [emoji85]
Mi do końca 4 mca nic nie było widać ale też miałam taką ładną piłkę w 9 mcu wyglądałam jak niektóre w 5
Noooo mega. Niedawno 12 cm pływało mi w brzuchu a teraz robi awanturę w sklepie [emoji1787]W takim razie razem byłyśmy na tym forum [emoji846] mam synka z października 2017 i jestem na tym forum i na fb tez [emoji846] jak ten czas szybko leci [emoji23]
To tak jak ja[emoji6] tylko mysle, ze 3 ciaza w stosunkowo krotkim czasie moze sprawic, ze miesnie brzucha sa oslabione i brzuch moze byc wiekszy/szybciej widoczny.Ja tez miałam bardzo ładny brzuch. Choć sama nie jestem jakaś szczupła to do końca trzymałam fason
Mam niestety ta samą przypadłość, nawet zaczęłam się obawiać że coś złego się dzieje bo nigdy tak często biegunek nie miewałam, tłumaczę to sobie trochę tym że jem owoce i warzywa w ogromnej ilości bo tylko to jem że smakiem. A mięso oj na samą myśl mnie mdli.Kochane wiele z Was pisało o pojawiających się zaparciach. A czy któraś z Was, tak jak ja, ma odwrotny problem? Ogólnie zawsze często chodziłam do toalety i teraz to się nie zmieniło i co któryś dzień zdarza się lekka biegunka [emoji849] Kto też tak ma, łapka w górę...
A poza tym powoli po 8 tygodniach wraca mi chęć do mięsa, przynajmniej będę miała trochę bardziej rozbudowane menu.
Noooo mega. Niedawno 12 cm pływało mi w brzuchu a teraz robi awanturę w sklepie [emoji1787]
Ja się staram nie podnosić i poprostu kucam i przytulam. Czasem trzeba, wiadomo ale zazwyczaj mówię 'jak chcesz na rączki to idź do taty' i idzieU nas w sklepie jest płac zabaw i chowanie się i uciekanie. Mega frajdę z tego sobie robi. Teraz ciężki czas będzie kiedy teoretycznie nie można ciężkiego nosić a tu taki klocek 15 kg i jeszcze do tego wiercący się[emoji85]
Właśnie czy wy tez patrzycie na to żeby nie podnosić ciężkiego. Bo przy dwu latku nie da się żeby go nie podnosić [emoji85]
Ja w drugiej ciazy do konca starszaka nosilam, ale u mnie obie ciaze bezproblemowe. Mam nadzieje, ze ta tez taka bedzie, bo mam co nosic[emoji85]U nas w sklepie jest płac zabaw i chowanie się i uciekanie. Mega frajdę z tego sobie robi. Teraz ciężki czas będzie kiedy teoretycznie nie można ciężkiego nosić a tu taki klocek 15 kg i jeszcze do tego wiercący się[emoji85]
Właśnie czy wy tez patrzycie na to żeby nie podnosić ciężkiego. Bo przy dwu latku nie da się żeby go nie podnosić [emoji85]