reklama
Guziczek9319
Fanka BB :)
Mnie rano mniej dlatego sprawdzam je cały czas XD ale wieczorem już bardziej są tkliweDziewczyny, czy Wy też macie tak, że piersi Was bolą bardziej zaraz po obudzeniu się, czyli rano, a w ciągu dnia ten ból trochę mija? Oraz czy Wam też pękają naczynka w oczach?
Mnie w ogóle nie bolą. Mam nadzieję, że pomogłam ;DDDDDDDDDziewczyny, czy Wy też macie tak, że piersi Was bolą bardziej zaraz po obudzeniu się, czyli rano, a w ciągu dnia ten ból trochę mija? Oraz czy Wam też pękają naczynka w oczach?
Naczynka też nie pękają.
Niemampomyslu
mnie bolą cały czas, staniki za małe się zrobiły..Dziewczyny, czy Wy też macie tak, że piersi Was bolą bardziej zaraz po obudzeniu się, czyli rano, a w ciągu dnia ten ból trochę mija? Oraz czy Wam też pękają naczynka w oczach?
kasieczna
Ja w ciąży miałam złe wyniki krwi i cała ciążę brałam ta.rdyferon na receptę. W tej podejrzewam, że będzie tak samo, bo przed ciążą brałam żelazo (miałam je bardzo poniżej normy i rodzinna mi zaleciła). Na razie czekam na wizytę i zapytam swojego gina czy dalej brac czy czekamy na wyniki krwi.Tez biorę ten femibion, dopóki wyniki krwi mam dobre to unikam żelaza... ale w poprzedniej ciąży miałam taka anemię, ze nawet podczas porodu (!) krew mi pobierali i się zastanawiali czy mi nie przetoczyć jednostki po porodzie
kasieczna
Cześć witaj w naszym gronie!Witam wszystkie dziewczyny :-) Czytam Was już od jakiś dwóch tygodni ale bałam się napisać bo dopiero dzisiaj byłam na wizycie u ginekologa. Lekarz potwierdziła ciążę i widzieliśmy już z mężem serduszko. OM 7.09, przewidywany termin porodu 13.06. Mam już w domu synka który w lutym skończy 4 latka. Czytam o Waszych problemach i bardzo współczuję dziewczynom z plamieniami [emoji17] Czy wasi lekarze też są tacy restrykcyjni? Moja zabrania mi cukru w jakiejkolwiek postaci bo podobno wszelkie wady serca są przez cukier. Zabrania chipsów, kurczaka, tylko wołowinę o ryby najlepiej ale oczywiście sprawdzone. A i co najdziwniejsze to antyperspirantu też zabroniła.. w pierwszej ciąży chodziłam do innego lekarza który poprostu mówił że można wszystko byle by z umiarem.
Szczerze to ja bym drugi raz do takiego lekarza nie poszła..
reklama
Ja też nie, zalatuje mi trochę nawiedzonym lekarzemSzczerze to ja bym drugi raz do takiego lekarza nie poszła..