KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
O tej godzinie byłam w pracy , nie wiem czy będziesz pamiętać skoro minęło sporo czasu , ale czy do wymiany prawka bylo potrzebne orzeczenie lekarskie i czy pamiętasz czy je miałaś w domu ?.bo ja nie mogę za żadne skarby tego znaleźć ;/ przeszukalam wszystkie papiery i nie mogę sobie przypomnieć czy to w ogóle dostałam czy była tylko jedna wersja dla właściciela autoszkoly ( on zanosił dokumenty) nie wiem jak to interpretować czy te orzeczenia musi mieć każdy czy tylko ten któremu np prawko traci ważność i badania również ? Ja pamiętam że nie miałam żadnego terminu następnych badań bo wyszły bardzo dobre i dostałam je powiedzmy na stałe , ale przepisy są takie że prawko teraz i tak trzeba wymieniać a ja gdybym nie zmieniła nazwiska to moje prawko traci ważność za 13,5 roku i nie wiem czy mam szukać dalej tej kartki w domu czy to w ogóle nie potrzebne bo badania są tyle samo ważne ile prawko??? Czyli w moim przypadku 13,5 roku jeszcze ?Do wydziału komunikacji mam kawałek a dodzwonić się do nich ciezko
To czym się zajmujesz, ze tak późno w pracy?