Grabcia123
Fanka BB :)
O jej szybko ogromne gratulacjeJuż po leżę na pooperacyjnej..boli mnie macica . Ehh
Antoś piękny jaki bluza ma ładny.
57cm waga3400
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jej szybko ogromne gratulacjeJuż po leżę na pooperacyjnej..boli mnie macica . Ehh
57cm waga3400
Już po leżę na pooperacyjnej..boli mnie macica . Ehh
57cm waga3400
Gratulacje! Cieszę się, że wszystko dobrze poszło 3400 kawał chłopaka I dawaj tu jego ładnego buziakaJuż po leżę na pooperacyjnej..boli mnie macica . Ehh
57cm waga3400
To gratulacje! Fajne, że miałaś siły się odezwać niech zdrowo rośnie!Już po leżę na pooperacyjnej..boli mnie macica . Ehh
57cm waga3400
No to może coś się zaczyna!A mi kobietki chyba brzuchol opadl bo obwod zmniejszyl sie o jakies 9-10cm...
Raczej na pewno...powoli zaczyna czop odchodzic....dzis zauważyłam odrobinke..z pierwszym synkiem odchodzil około 1.5tyg przed porodem i ogolnie sluz zmienił sie na ten podobny do plodnegoNo to może coś się zaczyna!
To jesteś następna w kolejce Trzymam kciuki!Raczej na pewno...powoli zaczyna czop odchodzic....dzis zauważyłam odrobinke..z pierwszym synkiem odchodzil około 1.5tyg przed porodem i ogolnie sluz zmienił sie na ten podobny do plodnego
Szczerze mowiac to wolałabym doczekac wizyty u mojego giną...albo chociaz następnego czwartku bo ma dyzur 24hTo jesteś następna w kolejce Trzymam kciuki!
Ale dziś tu emocji
Nie chce nawet straszyc bo ja nawet torby nie spakowalam nic nie jest rozłożone...dopiero dzis jak zobaczyłam vo sie dzieje wzielam sie za pranie rzeczy dla maluszkaA mi właśnie przyszły dziś chustki mokre dla dzidziusia i śpiworek, muszę wyprać i będę gotowa
Grabcia u nas 1 dzień różnicy, więc nie strasz!