reklama
Ala1990aa
Fanka BB :)
Nie ważyli, miałam tylko ktg, więc niestety nie wiem. Ja mam spotkania z położną, a jeśli ona ma wątpliwości to wysyła dalej do szpitala i tam robią usg czy inne badania. Na szczęście wszystko jest dobrze
Położna przychodzi do Ciebie czy ty chodzisz do przychodni?
lefinfel
Zaciekawiona BB
mi się wydaje, że samą gondolę to można w bebettoJa właśnie zaczęłam trochę przeglądać już strony żeby żeby zabrać się do wyprawki, bo przecież nadal mam tylko jedno ubranko I mam pytanie chcemy kupić wózek ale 2 w 1 tzn. gondola i fotelik, nie spacerówka... możecie coś polecić??
lefinfel
Zaciekawiona BB
u nas święta mega leniwe i mega dużo jedzenia, jak zawsze. Ja na szczęście zbyt wiele w siebie nie zmieszczę. Myślałam, że w ciąży będę się opychać do syta, a tu parę kęsów i mam dość. Dobrze, że u Was wszystko ok. Dzisiaj korzystam z pogody i piorę ciuszki, kocyki, szybko schcnie na tym wiaterku. Miłego dnia.
Ala1990aa
u nas święta mega leniwe i mega dużo jedzenia, jak zawsze. Ja na szczęście zbyt wiele w siebie nie zmieszczę. Myślałam, że w ciąży będę się opychać do syta, a tu parę kęsów i mam dość. Dobrze, że u Was wszystko ok. Dzisiaj korzystam z pogody i piorę ciuszki, kocyki, szybko schcnie na tym wiaterku. Miłego dnia.
Ja też za dużo jedzenia nie zmieszczę, a wszyscy ciagle we mnie próbują wpychać ... brr [emoji39] Przypomniałaś mi o praniu... chyba wezme się za to po majowce
Julkova
My dziś po wizycie wszystko w porządku. Jutro zaczynamy 32tc.Mała nie pcha się jeszcze na świat, nie napiera główką . Szyjka po kontroli super - aspargin daje radę , łożysko i wody git. Mamy już 1800g Kobietki ja +3kg. Także ciążujemy sobie dalej
Dentysta zaleczył wczoraj zęba i czekam na kanałówkę po porodzie
Dentysta zaleczył wczoraj zęba i czekam na kanałówkę po porodzie
Mam to samo z jedzeniem. Też myślałam, że nie wiadomo ile będę jeść, a tu niespodzianka. Ledwo wrzucę w siebie te ilości, które jadłam przed ciążą.u nas święta mega leniwe i mega dużo jedzenia, jak zawsze. Ja na szczęście zbyt wiele w siebie nie zmieszczę. Myślałam, że w ciąży będę się opychać do syta, a tu parę kęsów i mam dość. Dobrze, że u Was wszystko ok. Dzisiaj korzystam z pogody i piorę ciuszki, kocyki, szybko schcnie na tym wiaterku. Miłego dnia.
U mnie już wszystko poprane i poprasowane czeka na maluszka
Julkova
No właśnie Dziewczyny, macie już wszystko przygotowane? Ja w maju będę wyciągać z piwnicy wszystkie laktatory, stelaż do wanienki, bujaczek itd. Wszystko do mycia, wyparzania. No i zostanie kupno ciuszków dziewczecych bo mam tylko trochę unisexow po synku no i łóżeczko. Chociaż... Teraz jak pomyślę to pewnie jakieś minky trzeba będzie kupić tak jak synkowi, pieluchy bambusowe, kosmetyki itd. że chyba zrobię jednak małą listę wyprawkową i w maju się za nią zabiorę
reklama
Grabcia123
Ja gdzies w polowie maja bede prac i prasowac a koncem maja początkiem czerwca rozloze łóżeczko i reszteNo właśnie Dziewczyny, macie już wszystko przygotowane? Ja w maju będę wyciągać z piwnicy wszystkie laktatory, stelaż do wanienki, bujaczek itd. Wszystko do mycia, wyparzania. No i zostanie kupno ciuszków dziewczecych bo mam tylko trochę unisexow po synku no i łóżeczko. Chociaż... Teraz jak pomyślę to pewnie jakieś minky trzeba będzie kupić tak jak synkowi, pieluchy bambusowe, kosmetyki itd. że chyba zrobię jednak małą listę wyprawkową i w maju się za nią zabiorę