reklama
Patcia8919
Zaciekawiona BB
Nataśka
Fanka BB :)
No dokładnie, ale to nic wkoncu się uda dziękuję, dziś już lepiej, staram się dużo leżećSłonecznego dnia mamusie [emoji1652]
Oj tam, waga nam spadnie po porodzie będzie można chodzić na spacery z maluchami, akurat lato się zacznie
@Nataśka. Przeważnie jak się chce coś kupić to tak wychodzi.. odpoczywajcie z maluchem [emoji4]
Ja wczoraj też byłam na zakupach ( spożywczych) więc się zmwczylam, nie cierpię zakupów. Ale później piekłam pączki z piekarnika, wyszły przepyszne, dobra alternatywa dla tych z tłuszczu. Wczoraj bardzo mnie kłuło podbrzusze więc raczej niewiele robiłam.
Myślałam, ze wiosna idzie a dziś u nas śnieg!
Dziś w planach też niewiele, zabawa z córka i spacer
Co do krwi pępowinowej, nie mam pojęcia jak teraz wyglądają banki, opłaty i samo pobranie. Kiedyś koleżanka mi opowiadała. Sama o tym myślałam, ale w UK nie słyszałam o tym, musiałabym może poczytac.
Co do krwi pępowinowej, nie mam pojęcia jak teraz wyglądają banki, opłaty i samo pobranie. Kiedyś koleżanka mi opowiadała. Sama o tym myślałam, ale w UK nie słyszałam o tym, musiałabym może poczytac.
Nataśka
Ja się właśnie zastanawiam.. Jutro będę chciała porozmawiać o tym z lekarzem, ciekawe co mi powie. Mmm to poczucie musiały być pyszne, jeśli to nie tajemnica to proszę o przepisJa wczoraj też byłam na zakupach ( spożywczych) więc się zmwczylam, nie cierpię zakupów. Ale później piekłam pączki z piekarnika, wyszły przepyszne, dobra alternatywa dla tych z tłuszczu. Wczoraj bardzo mnie kłuło podbrzusze więc raczej niewiele robiłam.
Patcia8919
Zaciekawiona BB
Mmm, te pączusie z piekarnika już dawno za mną chodzą bo gdzieś widziałam przypadkowo przepis. Teraz chyba będę też musiała zrobić [emoji39]
Ala1990aa
Hej, dziewczyny ! Dawno mnie tu nie było ale doczytałam, co tam u Was. U mnie ostatnio sporo pracy z przeprowadzką i spontaniczny wyjazd w góry, więc nie było czasu się udzielać. I najważniejsze : jestem po krzywej i nie ma cukrzycy. A jak wyniki u Was?Mmm, te pączusie z piekarnika już dawno za mną chodzą bo gdzieś widziałam przypadkowo przepis. Teraz chyba będę też musiała zrobić [emoji39]
Nataśka
O to super, u mnie krzywa gdzieś za miesiąc dopiero.. Jutro dostanę skierowanie. Fajnie, że masz przeprowadzkę z głowy to też jeszcze niestety przede mną, no ale cóżHej, dziewczyny ! Dawno mnie tu nie było ale doczytałam, co tam u Was. U mnie ostatnio sporo pracy z przeprowadzką i spontaniczny wyjazd w góry, więc nie było czasu się udzielać. I najważniejsze : jestem po krzywej i nie ma cukrzycy. A jak wyniki u Was?
reklama
Ala1990aa
Dopiero za miesiąc? W którym tygodniu jesteś?O to super, u mnie krzywa gdzieś za miesiąc dopiero.. Jutro dostanę skierowanie. Fajnie, że masz przeprowadzkę z głowy to też jeszcze niestety przede mną, no ale cóż