Pianistka1991
Fanka BB :)
Jeeej, jak moje dziecko po urodzeniu będzie tak fikać jak w brzuchu to nudy nie będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to super czujesz już ruchy ?Witaj [emoji173] u mnie termin na 4 czerwca
Witaj Prawdopodobnie będzie dziewczynkaWitaj na forum. Również jestem w pierwszej ciąży. Znasz już płeć?
Delikatnie i sporadycznie lozysko na przedniej scianie ale to bedzie moje 3 dzieciatko [emoji173][emoji172][emoji171]O to super czujesz już ruchy ?
Więc potrafisz odróżnić kopniaki od resztyDelikatnie i sporadycznie lozysko na przedniej scianie ale to bedzie moje 3 dzieciatko [emoji173][emoji172][emoji171]
Witaj Prawdopodobnie będzie dziewczynka
Mam sporo znajomych obecnie w ciąży i tu przeważają chłopcy zdecydowanie. U mnie co do pewności to raczej dziewczynka ale zobaczymy czy się to potwierdzi na następnym usgSuper, chyba jednak dziewczynki rządzą na wątku, chociaż pewności nie mam
Moja pchła też płci żeńskiej, ale to już pewniak
Mam sporo znajomych obecnie w ciąży i tu przeważają chłopcy zdecydowanie. U mnie co do pewności to raczej dziewczynka ale zobaczymy czy się to potwierdzi na następnym usg
Dla mnie płeć była bez znaczenia. Nawet o nią nie dopytywalam na żadnej wizycie. Na prenatalnych widziałam po prostu na usg a pani doktor zwyczajnie powiedziala ze wg niej dziewczynka. Moj prowadzacy lekarz wczoraj tez tak zwyczajnie powiedzial ze "malutka ma sie dobrze". Najwazniejsze na kazdej wizycie dla mnie jest to ze serduszko bije
@Pianistka1991. Jak sie na sprawa z Twoim telefonem? Cos sie juz wyjasnilo?